Ali Koç'tan gündeme dair yorumlar

Japonya’nın geniş ölçekli holding şirketlerinden Mitsui & Co Koç Holding’in teknoloji yatırım şirketi Inventram’a yüzde 30 oranında ortak oldu.

07 Kasım 2016 Pazartesi 19:18
Ali Koç'tan gündeme dair yorumlar






Ali Koç'tan gündeme dair yorumlar

Japonya’nın geniş ölçekli holding şirketlerinden Mitsui & Co Koç Holding’in teknoloji yatırım şirketi Inventram’a yüzde 30 oranında ortak oldu. Yapılan bu ortaklık nedeniyle düzenlenen basın toplantısında Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanveekili Ali Koç, Cumhuriyet gazetesine yapılan operasyon hakkındaki sorulan soruya yanıt verdi

Koç Holding Başkanvekili Ali Koç bugün yaptığı basın toplantısında Cumhuriyet Gazetesine yapılan operasyon hakkındaki görüşlerini dile getirdi.
 Ali Koç  Cumhuriyet Gazetesine yapılan operasyonla ilgili olarak şunları söyledi: “Bir tarafta hâlâ büyüme oranları, Türkiye'deki yatırım araçlarının batıya göre getirisinin yüksek olması gibi olumlu şeyleri de söyleyebilirim. Ama bununla beraber yabancı yatırımcıyı çekebilmek için ihtiyaç duyulan güvenli liman olma olayında da son zamanlarda erozyona uğrama durumunu da uzun uzun anlatabilirdim. Ama basın toplantısına gölge düşürmemek için şimdilik sadece Cumhuriyet gazetesine geçmiş olsun diyorum. Bu sorunun cevabını daha uzun uzun ve sağlık bir ortamda cevaplayabilirim” dedi.
      Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç,daha sonra şunları söyledi. “Son dönemlerde biliyorsunuz her sabah kalktığımızda pek çok olumsuz habere kalkıyoruz. Yatarken olumsuz haberlere yatıyoruz. Hiç olmazsa bugün sizlerle paylaşacağımız konu bir nebze hem ekonomimiz açısından hem de yabancı sermayenin Türkiye’ye gelmesi bakımından olumlu bir şey. Haftaya olumlu başlıyoruz netice itibariyle” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 07.11.2016 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.