Arzum ürünleri kış mevsimine sağlık vadediyor

- Arzum, Freshmix, Meyvix ve Shake'N Take ürünleri ile kış aylarında meyve ve sebzelerin suyunu kolayca sıkma ve besin değerini koruyarak sağlıklı içecek elde etme imkanı sağlıyor

12 Ekim 2017 Perşembe 10:57
Arzum ürünleri kış mevsimine sağlık vadediyor






İSTANBUL (AA) - Arzum, sunduğu farklı özellikteki ürünleriyle yaklaşan kış mevsiminde istenilen meyve ve sebzelerin suyunu kolayca elde etme imkanı tanıyor.

Şirket açıklamasına göre, Arzum, Freshmix, Meyvix ve Shake'N Take ürünleri ile içecekleri her an pratik bir şekilde hazırlayabilme fırsatı sunuyor.

Sporcu içeceğinden bol vitaminli meyve sebze sularına kadar birçok içeceği tek tuş ile hızlı bir şekilde hazırlayabilen Arzum Shake'N Take; kolay kullanımı, taşınabilir iki farklı boydaki haznesi ve ergonomik tasarımıyla dikkati çekiyor.

Arzum Freshmix ise Slow Juicer adı verilen düşük hızda sıkma teknolojisi sayesinde sıkım esnasında herhangi bir ısı ortaya çıkarmadığı için besinlerin oksitlenmesini önlüyor.

Arzum Meyvix Katı Meyve Sıkacağı, geniş yiyecek kanalı sayesinde meyve ve sebzeleri bütün halinde haznesine alabiliyor. Çıkarılabilir 2 litre geniş posa haznesi ve 1,5 litre kapasiteli sürahisi bulunan Arzum Meyvix, paslanmaz çelik filtresi, parçalayıcısı ve süzgeciyle uzun ömürlü kullanım sağlıyor.

Anahtar Kelimeler:
KışArzumIçecekMeyveSebze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.