ASELSAN'dan 263 milyon liralık sözleşme

İSTANBUL (AA) - ASELSAN ile Milli Savunma Bakanlığı arasında "Termal El Dürbünü ve Portatif Termal Kamera Tedariki" ile ilgili olarak toplam 263 milyon liralık iki sözleşme imzalandı. ASELSAN'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda...

11 Aralık 2017 Pazartesi 15:47
ASELSAN'dan 263 milyon liralık sözleşme






İSTANBUL (AA) - ASELSAN ile Milli Savunma Bakanlığı arasında "Termal El Dürbünü ve Portatif Termal Kamera Tedariki" ile ilgili olarak toplam 263 milyon liralık iki sözleşme imzalandı.

ASELSAN'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında" ASELSAN ile Milli Savunma Bakanlığı arasında 'Termal El Dürbünü ve Portatif Termal Kamera Tedariki' ile ilgili olarak toplam bedeli 262 milyon 999 bin 600 TL tutarında iki ayrı sözleşme imzalanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, sözleşmeler kapsamında teslimatların 2018-2019 yıllarında gerçekleştirileceği bildirildi.






Anahtar Kelimeler:
KAPASELSANSözleşme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.