Avec Car Rentals Şimdi de Antalya’da

Avek Otomotiv’den edindiği tecrübe ve bakış açısı ile günlük araç kiralama sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Avec Car Rentals’ın yeni ofisi, ülkemizin turizm başkenti Antalya’da hizmete başladı.

13 Mayıs 2018 Pazar 23:38
Avec Car Rentals Şimdi de Antalya’da






Avec Car Rentals Şimdi de Antalya’da


Mevcuttaki İstanbul Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, Bodrum-Milas Havalimanı, Balıkesir Edremit Havalimanı, AvekOtomotiv Tekstilkent, Avek Otomotiv Ümraniye ve Avek Otomotiv Çanakkale ofislerine Antalya ofisinin de eklenmesiyle Avec Car Rentals, müşterilerinin ihtiyaçlarını keyifli sürüşlere dönüştürmeye devam edecek.

Önümüzdeki dönemde Trabzon ve Dalaman’da da yeni ofisler açmaya hazırlanan şirket, araç kiralama sektörünün en hızlı ve emin adımlarla büyüyen markası olmaya aday olduğunu gösteriyor.

Farklılaşan müşteri ihtiyaçları doğrultusunda geniş bir araç havuzu oluşturan Avec Car Rentals, Porsche Macan, Skoda Kodiaq, Audi A4, Audi A6, Volkswagen Caravelle gibi sektördeki diğer firmalarda bulunmayan veya çok sınırlı olan araçlar ile hizmet veriyor. Ayrıca havuzundaki tüm araçlara uyguladığı “Gümüş İyon Bakteri Temizliği” teknolojisi sayesinde araçlarında anti bakteriyel temizlik sunan Avec Car Rentals, müşterilerinin hijyen konusundaki beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

Avec Car Rentals, her kiralamada ekstra TL puan kazandıran sisteminin yanı sıra Mobil Wifi ve çocuk koltuğu gibi ek hizmetleriyle de müşteri odaklı hizmet anlayışını ortaya koyuyor.

Son Güncelleme: 14.05.2018 04:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.