Aygaz ve Tansaş'tan Otogaz Kampanyası

Aygaz Otogaz Tansaş kampanya

18 Ağustos 2014 Pazartesi 16:43
Aygaz  ve Tansaş'tan Otogaz Kampanyası






Aygaz  ve Tansaş'tan Otogaz Kampanyası

Aygaz, tüketicilerine avantajlar sunmaya devam ediyor

14-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya kapsamında, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın ve İzmir’de bulunan Tansaş mağazalarından 50 TL üzeri market alışverişi yapan tüketiciler, 10 TL otogaz fırsatı elde edecek.

Kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirliğiyle Türkiye’de en çok tercih edilen otogaz markası olan Aygaz, düzenlediği kampanyalarla otogaz kullanıcılarına avantajlar sunmaya devam ediyor.

Aygaz, 14-27 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın ve İzmir’de bulunan Tansaş mağazalarından 50 TL üzeri market alışverişi yapan tüketicilerine, Aygaz ve Mogaz istasyonlarından 50 TL’lik otogaz alışverişlerinde geçerli 10 TL otogaz fırsatı sunuyor.

Tüketiciler, alışveriş fişinde bulunan şifreyi 3161'e SMS olarak göndererek elde edecekleri kampanya şifresini kiosklarda veya otogazkampanya.com sitesi aracılığıyla onaylatarak kampanyadan yararlanabilecekler. Tüketiciler bu kampanyadan en fazla üç kez yararlanabilirken, kazanılan puanları 31 Ekim 2014 tarihine kadar kullanabilecekler.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.