Benzin zam, motorine zam ve otogaza zam | 24 saat geçmeden

Akaryakıt ürünlerine gece yarısı gelen ağır zamların üstünden 24 saat geçmeden ikinci bir zam dalgası haberi daha geldi. Gece yarısı yeni fiyatlar yürürlüğe girecek

25 Kasım 2021 Perşembe 09:39
Benzin zam, motorine zam ve otogaza zam | 24 saat geçmeden






Benzin zam, motorine zam ve otogaza zam | 24 saat geçmeden


Dövizde yaşanan fiyat artışları benzin, motorin ve otogaza anında yansıtılıyor. Dün gelen zamların ardından bu gece yarısı akaryakıt ürünlerine yeni fiyat artışları bekleniyor Bloomberg'te yer alan habere göre akaryakıt sektörü kaynakları 26 Kasım tarihinden geçerli olmak üzere benzin, motorin ve LPG otogaza yeni zam yapılacağını belirtti.
Akaryakıt ürünlerine yeni bir zam bekleniyor.

Bloomberg HT'ye konuşan kaynaklar 26 Kasım Cuma gününden geçerli olmak üzere benzinde 46 kuruş, motorinde 43 kuruş ve LPG otogazda 25 kuruş fiyat artışı beklendiğini belirtti.

Zammın gerçekleşmesi halinde İstanbul Avrupa yakasında ortalama benzin fiyatı 10,13 TL, motorin fiyatı 10,21 TL ve LPG otogaz fiyatı ise 8,50 TL olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.