Bereket Döner, öz kaynakları ile büyüme rekoru kırdı

Bereket Döner kendi öz kaynaklarıyla büyüyürek sektördeki liderliğini pekiştirdi. Bereket Döner, 2016-2017 Yıllık büyüme hedefinin de üzerine çıkarak yüzde 50'lik ciro artışı sağlamayı başardı

25 Temmuz 2018 Çarşamba 14:50
Bereket Döner, öz kaynakları ile büyüme rekoru kırdı






Bereket Döner, öz kaynakları ile büyüme rekoru kırdı


 

Türk Döneri'nin Dünyada’ki sözcüsü ve savunucusu Bereket Döner, 2018 yılının ilk yarısını yeni yatırımlar ve rekor ciro artışı ile kapattı.

BEREKET DÖNER, SEKTÖRÜN STANDARTLARINI BELİRLİYOR

İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin en büyük sanayi şirketleri sıralamasında bir önceki yıla göre 82 sıra birden atlayan Bereket Döner, 2016-2017 Yıllık büyüme hedefinin de üzerine çıkarak yüzde 50'lik ciro artışı sağlamayı başardı. Hemen sonrasında bu yılın ilk altı ayını da beraberinde değerlendiren Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek son beş yıl içinde Bereket Döner'in yüzde 500 büyüdüğünü belirterek şunları söyledi: "Bereket Döner sektör kurucusu olarak açık ara liderliğini kalıcı hale getirdi. Geleneksel Türk Döneri denilince akla ilk gelen marka olan Bereket Döner; köklü geçmişi ve sektöre getirdiği yüksek standartlarla lider rolünü etkin bir şekilde sürdürmektedir. Bugün tüm Dünyada Geleneksel Türk Dönerini yayma hedefiyle yolumuza devam ederken sadece ürünlerimizle değil, sektör kurucusu ve üretici kimliğimiz ile sektör standartalarını belirleyen referans marka olarak anahtar teslim proje danışmanlık faaliyetlerimizle bu Know-how’u dünyaya yaymaya devam ediyoruz.” 

MARKAMIZ GENÇLEŞEREK BÜYÜYOR

Kendi öz kaynaklarıyla üreterek elde ettiği başarıları ve genel marka gidiş hatını değerlendiren Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek "Büyümede hedeflerimizin üstünde bir başarı yakaladık. Türkiye'de üreterek verimliliğini artıran, sürdürülebilir büyümeyi ilke edinen kurumsal yapımızın bu başarısı bize ilk 500'e girmeyi sağlayacak" dedi. Emek, açıklamasında: Tokat, Niksar ve İstanbul'daki üretim tesisleri ve besi çiftliği ile gücüne güç katarken Bereket Döner'in marka ve imaj yapılanması ile de gençleşerek iyi bir büyüme trendi yakaladığını belirtti ve şunları ekledi.

DIŞ SERMAYE YERİNE YERLİ İMKANLARI KULLANDIK

"Süt ve Süt ürünleri üretim tesisimizin yanı sıra geçen yıl kurduğumuz Niksar'daki çiftliğimizde, bölge halkına sağladığımız destekle, üretim paydaşlarımızın sayısını artırdık. AR-GE sürecinde tüm ürünlerimizde kalite standartlarımızı sürekli yüksek tuttuk. Sürdürülebilir başarı, yüksek kalite standardı ile hızlı ve kontrollü büyüme anlayışımız bize satış kanallarımızın yaygınlığını da arttıyor. Büyümedeki başarı ve istikrarımızı emeğimize ve üretim gücüne borçluyuz çünkü biz üreterek büyüyoruz. Bereket Döner olarak dış sermaye güçleri ile değil, yerli imkanlarla ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz."

2 BİN 500 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR

ISO verilerine göre 2017 yılında 205 milyon 814 bin liralık net satışla Türkiye'nin sanayi devleri arasında  ikinci en büyük 500 sanayi şirketi içerinde 331. sıraya yükselen arasına giren Bereket Döner'in 125 şubesi ve tüm marka çatısı altında 500 bordrolu olmak üzere toplam 2500 kişiye istihdam sağlamaktadır.

Anahtar Kelimeler:
Bereket Döner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.