Bimeks, Eskişehirspor'un teknoloji destekçisi oldu

‘Teknolojinin kalbi burada atıyor’ sloganıyla yola çıkan Bimeks, Eskişehir ve Trabzonspor'un teknoloji sponsoru oldu

06 Aralık 2013 Cuma 07:51
Bimeks, Eskişehirspor'un teknoloji destekçisi oldu






 

Teknoloji perakendesinin öncü ismi Bimeks, spora verdiği destekle adından söz ettiriyor. Kurumsal vatandaşlık anlayışıyla sporun ve sporcunun yanında olan marka, Hentbol Milli Takımı’nın ardından Trabzonspor ve Eskişehirspor’un da teknoloji sponsorluğunu üstlendi.

‘Teknolojinin kalbi burada atıyor’ sloganı ile çalışmalarını sürdüren Bimeks, hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekleyerek Trabzonspor ve Eskişehirspor’un teknoloji sponsoru oldu.

Gerçekleştirdiği toplumsal yatırım projeleri ile öne çıkan Bimeks,  Hentbol Milli Takımı Ana Sponsorluğu’nun yanı sıra 2008 yılından bu yana Bursaspor’un teknoloji sponsorluğunu sürdürüyor. Spora ve sporcuya verdiği destekle adından söz ettiren lider marka, Trabzonspor ve Eskişehirspor’a teknoloji desteği verecek.

Bodro – Mavi ve Kırmızı – Siyah’a destek vermekten gurur duyduklarını belirten Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, her iki takımın da gelecek sezonda başarılı olacağına inandığını belirtti.  Şirket olarak gençlerin spora teşvik edilmesine büyük önem verdiklerini vurgulayan Bayraktar “Bimeks olarak elimizden geldiğince takımlarımızı ve sporcularımızı destekleyeceğiz. Onların azim ve başarısı bizim için büyük bir gurur kaynağı. Teknolojinin kalbi artık taraftarla atıyor” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.