Bimeks’ten 3’ü 1 Arada

Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, 22 Şubat Cumartesi İstanbul, Ankara ve Bursa’da eşzamanlı 3 mağaza birden açtı.

22 Şubat 2014 Cumartesi 13:29
Bimeks’ten 3’ü 1 Arada






Bimeks’ten 3’ü 1 Arada

Teknoloji perakendesinde gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, geçtiğimiz yıl devraldığı Electro World mağazalarının 3 tanesinin daha tabelalarını değiştirdi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışlarda; İstanbul, Ankara ve Bursa’daki 3 Electro World mağazası daha Bimeks oldu.  Bimeks, bu tabela değişimleriyle birlikte 22 Şubat Cumartesi gününden itibaren büyük metrekareli “teknoport” mağazalarıyla hizmet vermeye başladı.

Binlerce çeşit teknoloji ürününün yer aldığı Bimeks Bostancı teknoport mağazasının açılışı Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar’ın katılımıyla gerçekleşti.  Açılışa özel uyguladığı indirim geleneğini bozmayan Bimeks, yeni mağazalarında da; cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan fotoğraf makinesine* binlerce çeşit ürünü tüketicisiyle buluşturdu.

Açılışa özel indirimli fiyatlar;
Lenovo Notebook / 819 TL yerine 459 TL
Philips 82 Ekran Televizyon / 1.299 TL yerine 799 TL
Apple İpad 4 16 GB / 1707 TL yerine 999 TL
Nikon Coolpix Fotoğraf Makinesi / 599 TL yerine 349 TL
Samsung Çamaşır Makinesi /  899 TL yerine 649 TL

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.