Borsalar için şok uyarı, 10 yılda yüzde 30 düşecek

Borsalar için uzmanından şok uyarı. Dünyanın en ünlı yatırım danışmanı Marc Farbet, 10 yıllık süreç için kayıp oranını açıkladı

16 Temmuz 2014 Çarşamba 10:40
Borsalar için şok uyarı, 10 yılda yüzde 30 düşecek






Borsalar için şok uyarı, 10 yılda yüzde 30 düşecek

Borsa getirileri azalacak, azalma on yıl boyunca yüzde 30 dolayında olacak. Uluslararası borsalarda bu arandak azalma yatırımcılar açısından felaket olabilir..

'Doktor Kıyamet' lakaplı ünlü yatırım danışmanı Marc Faber, borsaların gelecek on yılda hayal kırıklığı yaratacağını söyledi.

Yatırım danışmanı Marc Faber, gelecek 10 yılda borsaların yatırımcıyı hayal kırıklığına uğratacağını öngördü.

Marketwatch'a konuşan Faber, S&P 500'de yüzde 30 düşüş öngörüsünü yineledi.

'FED’LE KONUŞMAK ZAMAN KAYBI'

Merkez bankalarının politikalarıyla küresel ekonominin zayıfladığını, sadece varlık sınıflarında devasa bir balon yaratıldığını belirten Faber "Fed başkanına asansörde rastlasanız ne demek istersiniz?" sorusunu "Fed yetkilileriyle konuşmak anlamsız bir zaman kaybı" diyerek yanıtladı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.