Coca-Cola İçecek ile The Coca-Cola Company arasında sözleşme yenilendi

İSTANBUL (AA) - Coca-Cola İçecek AŞ, The Coca-Cola Company ile arasındaki mevcut şişeleme sözleşmesinin 1 Ocak 2018 tarihiden itibaren 10 yıllık dönem için yenilendiğini duyurdu.Coca-Cola İçecek AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda...

29 Aralık 2017 Cuma 11:27
Coca-Cola İçecek ile The Coca-Cola Company arasında sözleşme yenilendi






İSTANBUL (AA) - Coca-Cola İçecek AŞ, The Coca-Cola Company ile arasındaki mevcut şişeleme sözleşmesinin 1 Ocak 2018 tarihiden itibaren 10 yıllık dönem için yenilendiğini duyurdu.

Coca-Cola İçecek AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında Coca-Cola İçecek ile The Coca-Cola Company arasındaki mevcut şişeleme sözleşmesinin (bottling agreement) 1 Ocak 2018 tarihiden itibaren geçerli olmak üzere 10 yıllık dönem için yenilendiği ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
Coca ColaKAPSözleşme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.