Doğu Marmara İstihdam Fuarı, kapılarını açıyor

Ergün AYAZ/BAŞİSKELE (Kocaeli), ()- DOĞU Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DOMİF),  yarın Kocaeli'deki Uluslararası İnterteks Fuar Alanı'nda 5'inci kez kapılarını açacak. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 12:06
Doğu Marmara İstihdam Fuarı, kapılarını açıyor






Ergün AYAZ/BAŞİSKELE (Kocaeli), ()- DOĞU Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DOMİF),  yarın Kocaeli'deki Uluslararası İnterteks Fuar Alanı'nda 5'inci kez kapılarını açacak. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 9 Mayıs Cumartesi günü sona erecek olan fuarda 250 firmanın stant açacağını söyledi.
Fuarın tanıtım toplantısına, Vali Güzeloğlu'nun yanı sıra Kocaeli Üniversitesi Rektörü Saadettin Hülagü, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekili Zekariya Özak, İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, İşkur Müdür Vekili Engin Gülmez, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu katıldı.
Bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan üniversite öğrencilerinin, iş arayanların, iş gücü arayanların ve iş konusunda Kocaeli Üniversitesi öncülüğünde eğitim verilecek olan DOMİF için hedeflenen ziyaretçi sayısı 103 bin olarak açıklandı.

'GENÇLERİMİZ İÇİN ÇOK BÜYÜK VE ÖNEMLİ ADIM'
Fuarın iş arayan gençler açısından çok büyük ve önemli bir adım olduğunu söyleyen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Yarın kapılarını açacak olan fuarımız, iş ve istihdam piyasınını, iş ihtiyacı olanları, iş gücü arayanları bir araya getirecek bir çalışmadır. Bu çalışmalar üniversite okuyan ve mezun olan kişilerin kendilerini geliştirmesi için çok büyük bir atılımdır. Türkiye, dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasında olma hedefine kararlı ve güçlü adımlarla yürüyen bir ülkedir. Kocaeli, bu hedefi her geçen gün biraz daha arttıran kentlerinden biridir. Kocaelimiz odalarıyla, firmalarıyla, kurumlarıyla uluslararası anlamda büyük bir kenttir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.