Frambuazlı saç sirke ve toniği

Frambuazlı saç sirke ve toniği, saçlarda elektriklenmeyi önlerken İçeriğinde vitaherb complex ve B5 vitamin desteği ile saçlarını kökten uca kadar beslenmesine yardımcı olur.

24 Kasım 2021 Çarşamba 09:51
Frambuazlı saç sirke ve toniği






Frambuazlı saç sirke ve toniği


Frambuazlı saç sirkesi ve toniği içerisindeki vitaherb complex ve B5 vitamin desteği ile saçlarınızın kökten uca beslenmesine yardımcı olmasının yanı sıra, doğal nem dengesine destek vererek yumuşak ve güçlü bir yapıya kavuşmasına katkı sağlamak amacıyla geliştirdiğimiz bir saç bakım ürünüdür.

Düzenli kullanımla çevresel koşullar ve ısıl işlemlerden dolayı hasar gören saçlara canlılık ve parlaklık katarak saçlarınızın göz alıcı bir görünüm kazanmasına olanak sunar. İçerisindeki özel aktiflerle saçların olumsuz çevre koşullarına karşı korunmasına yardım ederken, nemlendirme desteğiyle kolay taranan ve elektriklenmeyen bir saç yapısının oluşmasına zemin hazırlar.

Zengin ve doğal içeriğiyle, istenmeyen saç ve saç derisi oluşumlarına karşı temizlik ve bakım desteği sunulmasına yardımcı olur.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Vitaherb complex içerik

Aloevera, Huş ağacı yaprağı, Papatya, Sarı darı, Atkuyruğu, Ada çayı, Yeşil çay, Dulavratotu kökü, Kına ağacı, Isırgan otu, Maya otu

B5 desteği

Canlandırıcı ve ferahlatıcı etki

Doğal nem desteği

NASIL KULLANILIR?

Duş sırasında, şampuanlanmış ve durulanmış saçlarınıza son durulama suyundan önce saç diplerinden uçlarına doğru masaj yoluyla uygulayınız. Birkaç dakika sonra su ile durulayınız. 

Son Güncelleme: 07.06.2022 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.