Dresslove, 2018 ilkbahar kreasyonlarını tanıttı

Dresslove, 2018 ilkbahar modası için oluşturduğu 550 parçalık kreasyonunu tanıttı.

05 Eylül 2017 Salı 11:09
Dresslove, 2018 ilkbahar kreasyonlarını tanıttı






Dresslove, 2018 ilkbahar kreasyonlarını tanıttı


Moda dünyasının genç markası Dresslove, 2018 ilkbahar modasına iddialı tasarımlarla giriyor. Genç modacıların kaleminden çıkan 550 ürün ilk kez görücüye çıkarken, Dresslove'nin Hisar Lokma'da düzenlediği bayiler toplantısında yoğun ilgi gördü.

Dresslove ve Moodbasic markaları ile Avrupa'da yeni trendler oluşturmayı hedefleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Bihter Belezoğlu ve Merve Denli, 2018 kreasyonu ile Rusya, Azerbaycan, Hollanda, Almanya, Avusturya, Belçika ve Lübnan pazarında iddialı olduklarını söyledi.

2018 kreasyonunda yer alan renklerin daha canlı ve pastel tonlarda olması dikkat çekiyor. Genç çizgilere önem veren Dresslove ve Moodbasic, ihraç ettiği ülkelerde modanın öncüsü kadınların tercih ettiği ürünlere imza atıyor.

Anahtar Kelimeler:
Dresslove
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.