Edenred Türkiye, 25. yılını kutluyor

- Edenred Üst Yöneticisi Dumazy: - "Her yıl yüzde 15 büyüme sergileyen Edenred Türkiye'nin, daha hızlı bir büyüme başarısı göstererek yüzde 20 seviyesini göreceğine hiç kuşkum yok" - "2018 yılı yatırım planlarımız kapsamında dijitalleşme ve mobil ödeme sistemlerine de ağırlık vereceğiz"

19 Aralık 2017 Salı 13:00
Edenred Türkiye, 25. yılını kutluyor






İSTANBUL (AA) - Edenred Üst Yöneticisi (CEO) Bertrand Dumazy, Türkiye'de 25. yılını kutlayan Edenred Türkiye'nin kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, "Her yıl yüzde 15 büyüme sergileyen Edenred Türkiye'nin, daha hızlı bir büyüme başarısı göstererek yüzde 20 seviyesini göreceğine hiç kuşkum yok." dedi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Edenred Türkiye'nin faaliyetlerinin 25'inci yılı dolayısıyla Edenred CEO’su Bertrand Dumazy İstanbul’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette,Türkiye’yi bundan tam 25 yıl önce yemek kuponu hizmetiyle tanıştıran ilk uluslararası firma oldukları için büyük bir gurur duyduklarını belirten Dumazy, Edenred’in Türkiye ekibini başarılarından ötürü kutladı. 2018 yatırımlarında en büyük payı dijitalleşme ve yeni nesil mobil ödeme sistemlerine vereceklerini ifade eden Dumazy, Türkiye'de KOBİ'leri daha da güçlendirmek adına da önemli kararlar aldıklarının altını çizdi.

Edenred'in 2018 yılı hedeflerine dair de değerlendirmelerde bulunan Dumazy, şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle Edenred Türkiye'nin 25. yılını kutluyor, 25 yıldır birlikte çalışıp çözümler ürettiğimiz çalışanlarımızdan iş ortaklarımıza, müşterilerimizden üyelerimize, herkese teşekkür etmek istiyorum. Edenred Türkiye, Edenred ailesi için büyük önem taşıyor. Her yıl yüzde 15 büyüme sergileyen Edenred Türkiye'nin, daha hızlı bir büyüme başarısı göstererek yüzde 20 seviyesini göreceğine hiç kuşkum yok. Bu anlamda Türkiye'de KOBİ'leri de daha fazla içine alacak yeni iş birlikleri ve kampanyalara imza atmak istiyoruz. 2018'de de bununla ilgili girişimlerimiz olacak.

Edenred Türkiye'nin bir parçası olduğu Edenred Grup da hedeflediği yolda hızla ilerliyor. 2018 yılı yatırım planlarımız kapsamında dijitalleşme ve mobil ödeme sistemlerine de ağırlık vereceğiz. Önümüzdeki 2 sene içinde cloud (bulut) sistemleri hayatımızın her alanında çok daha fazla yer alacak. Edenred olarak şu ana kadar yüzde 45 buluta geçişimizi gerçekleştirdik. 2 yıl içinde de tüm geçişi tamamlayacağız. Edenred Türkiye'ye de gerek bu konudaki gerekse dijitalleşme ve mobil ödeme konusundaki birikimimiz, uzmanlığımız ve hayata geçirdiğimiz gelişmelerle ilgili her türlü desteği sağlayacağız."

Açıklamada, Edenred Grup'un 42 ülkede, 8 bine yakın çalışanıyla hizmet verdiği bilgisine de yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
Edenred
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.