eLogo, 2022'de 1 milyardan fazla e-Belge üretti, 85 bin ağaç kurtardı

İşletmeler, gereksiz kâğıt ve malzeme israfı yapmadan kısa sürede hazırlayacağı e-Belgeler ile doğaya, bütçelerine ve zaman yönetimine en iyi yatırımı yapıyor.

05 Haziran 2023 Pazartesi 08:53
eLogo, 2022'de 1 milyardan fazla e-Belge üretti, 85 bin ağaç kurtardı






eLogo, 2022'de 1 milyardan fazla e-Belge üretti, 85 bin ağaç kurtardı

Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital dönüşüm ortağı eLogo, tüm ERP ve yazılımlarla uyumlu olabilen ürünleriyle, e-Belge dönüşüm süreçlerinde işletmelere destek oluyor. İşletmeler, gereksiz kâğıt ve malzeme israfı yapmadan kısa sürede hazırlayacağı e-Belgeler ile doğaya, bütçelerine ve zaman yönetimine en iyi yatırımı yapıyor.


Türkiye’de her 3 faturadan biri eLogo’dan geçiyor

eLogo Genel Müdürü Başak Kural, "e-Fatura, e-Arşiv Fatura ve e-İrsaliye gibi dijital ortamda hazırlanan e-Belgeler işletmelere zaman ve maliyet olarak tasarruf sağlarken, doğanın korunmasına da yardımcı oluyor. ERP tarafında 100 binin üzerinde, e-Fatura tarafında da 150 bine yaklaşan müşteri portföyümüz var. Farklı ölçekteki birçok işletmede, müşterilerin en çok kullandığı ekranlardayız. Türkiye’deki her 3 faturadan biri eLogo’dan geçiyor. Sadece 2022 yılında 1 milyardan fazla e-Belge üreterek 85 bin ağacı kurtardık. Ülkemizde sürdürülebilirlik bilincinin yükselmesi ve buna yönelik teşvik edici regülasyonlarla birlikte iş süreçlerindeki verimlilik de artmaya devam edecek” dedi.

eLogo, işletmelere e-Dönüşüm süreçlerinde uçtan uca terzi işi çözümler sunan bir servis şirketi olmayı hedefliyor. Müşterileriyle birlikte büyümeye dayanan stratejisiyle; işletmelere işlerini hızlandıran, ticaretini kolaylaştıran ve gelirlerini artıran servisler geliştiriyor. İşletmeler, operasyonel yüklerini azaltarak fatura, makbuz, defter ve irsaliyelerini dijital ortamda saniyeler içerisinde oluşturma, iletme, saklama imkânına sahip olurken; karbon ayak izlerini de azaltıyor.

Anahtar Kelimeler:
EbelgeELogo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.