Emekliye müjde,3 yıllık promosyon peşin verilecek.

  Ülkemizde 12 milyon emekliyi ilgilendiren emeklilere aylıkları karşılığında promosyon verilmesi için yürütülen görüşelerde sona gelindi.

16 Kasım 2016 Çarşamba 19:33
Emekliye müjde,3 yıllık promosyon peşin verilecek.






 

   Ülkemizde 12 milyon emekliyi ilgilendiren emeklilere aylıkları karşılığında promosyon verilmesi için yürütülen görüşmelerde sona gelindi.Buna göre 3 yıllık promosyon peşin verilecek.İlk ödeme Aralık ayında.
   SGK ile bankalar arasında bir süredir devam eden görüşmeler sonucu tarafların vardığı anlaşmaya göre emeklilerde aylık miktarları bu konuda belirleyici olacak.
   Bildiğiniz üzere emeklilere promosyon konusu ile ilgili ilk rakamları geçtiğimiz günlerde Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından açıklanmıştı.Buna göre 3 yıllık dönem maaşı 1.000 liranın altında olanlara 120 lira,1.000-2.000 lira arasında olanlara 250 lira,2.000 liranın üstünde olanlara 450 lira promosyon rakamı belirtilmişti.3 yıllık promosyonlar toplu olarak ödenecek, ilk ödemeler bu yılın sonunda yapılması bekleniyor. Yetkililer Aralık ayının sonuna işaret ediyor.
   Emeklileri yakından ilgilendiren ve merakla beklenen promosyon konusunda son kararı Başbakan Binali Yıldırım verecek.


 
 
Son Güncelleme: 16.11.2016 22:58
Anahtar Kelimeler:
EmekliPromosyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.