Euromaster’da lastik değişim zamanı; Kış gelmeden kampanyası geldi

Euromaster Servis Noktaları ağır kış şartlarında üst düzey güvenlik sağlayan MICHELIN Alpin 5 lastikleri, cazip tekliflerle araç sahiplerine ulaştırmaya başladı...

04 Kasım 2015 Çarşamba 12:43
Euromaster’da lastik değişim zamanı; Kış gelmeden kampanyası geldi






Euromaster’da lastik değişim zamanı; Kış gelmeden kampanyası geldi

Michelin’in ani hava değişimleri ve nadir kar yağışı için ürettiği kış lastiği sertifikası 3PMSF*’e sahip ilk yaz lastiği MICHELIN CrossClimate lastikleri ve ağır kış şartlarında üst düzey güvenlik sağlayan MICHELIN Alpin 5 lastikleri, cazip tekliflerle Euromaster Servis Noktaları’nda…

Müşterilerinin yola sorunsuz ve güvenle devam etmesini amaçlayan Euromaster, kışa girerken lastiklerini yenilemek isteyen sürücüleri memnun edecek bir Michelin lastik kampanyası başlattı. 2 Kasım – 30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, kampanyaya dahil olan Euromaster Servis Noktaları’nda Michelin 195/65 R15 91T Alpin 5 KDV dahil 179.-TL,  Michelin 205/55 R16 91T Alpin 5 KDV dahil 269.-TL,  Michelin 195/65 R15 95V CrossClimate XL KDV dahil 199.-TL ve Michelin 205/55 R16 94V CrossClimate XL KDV dahil 249.-TL’den satışa sunuluyor.

MICHELIN LASTİKLERİ İLE KIŞ AYLARINDA DA GÜVENLİ SÜRÜŞ

Michelin, ani hava değişimleri ve nadir kar yağışı için ürettiği kış lastiği sertifikası 3PMSF*’e sahip ilk yaz lastiği MICHELIN CrossClimate lastikleri ve ağır kış koşullarında bile güvenlik sağlayan MICHELIN Alpin 5 lastikleri ile her ihtiyaca uygun çözümler sunuyor.

Kampanya detaylarını öğrenmek isteyen sürücüler, kampanyaya dahil olan kendilerine en yakın Euromaster Servis Noktası bilgilerine internet üzerinden ulaşabiliyor.


*3PMSF Ölçümler sonucunda kış sürüşü özelliklerini belgeleyen tek işaret dağ üzerinde kar tanesi sembolüdür. Bu sistem Amerikalı ve Kanadalı lastik imalatçıları tarafından geliştirilmiştir. 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake – Üç Zirveli Kar Tanesi) kısaltması ile bilinir.

Son Güncelleme: 04.11.2015 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.