Euromaster’dan 2016’da 11 yeni franchise

Michelin Grubu iştiraki olan Euromaster, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ulusal Euromaster Franchise Toplantısı için franchiseeleri ve anlaşmalı referans tedarikçileriyle Antalya’da buluştu.

29 Kasım 2016 Salı 00:54
Euromaster’dan 2016’da 11 yeni franchise






Euromaster 2016’da 11 yeni franchise verdi

Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük araç bakım devi Euromaster, Türkiye’deki büyümesini sürdürdü. Genel Müdür Skrzypczak, “2016 yılında Türkiye’de yaşanan zorlu koşullara rağmen büyümeye devam ettik. Bu yıl 11 yeni franchise verdik” dedi

Yüzde 100 Michelin Grubu iştiraki olan Euromaster, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ulusal Euromaster Franchise Toplantısı için franchiseeleri ve anlaşmalı referans tedarikçileriyle Antalya’da buluştu.


2012 yılı Eylül ayında Türkiye pazarına giriş yapan lastik ve araç bakım uzmanı Euromaster, dördüncü Ulusal Euromaster Franchise Toplantısı’nı Antalya Cornelia Diamond Hotel’de  gerçekleştirdi. Euromaster çalışanları, Euromaster franchiseleri ve Euromaster’ın anlaşmalı referans tedarikçileri olan; Michelin, Exxon Mobil ve Bosch’un da katıldığı Ulusal Euromaster Franchise Toplantısı’nda 2016 yılı değerlendirmesi ve 2017 yılı stratejileri paylaşıldı.


Açılış konuşmasını Euromaster Türkiye Genel Müdürü Hervé Skrzypczak’ın gerçekleştirdiği toplantı, ünlü oyuncu Cenk Doğar’ın eğlenceli sunumuyla renklendi.  Skrzypcak, 2016 yılında Türkiye’de yaşanan zorlu koşullara rağmen, Euromaster olarak büyümeye devam ettiklerini ve bu büyümenin lastik satışı yanında Euromaster ağının sunduğu araç bakım servisleri sayesinde olduğunu belirtti.


Değişen müşteri beklentilerini karşılamak ve zorlu pazar koşulları ile mücadele edebilmek için Euromaster’ın doğru bir iş ortağı olduğunun altını çizen Skrzypczak, 2016 yılında 11 yeni franchiseenin daha Euromaster ağına katıldığının ve yeni yatırımcılarla birlikte güçlenmeye devam ettiklerinin de müjdesini verdi.


Toplantı sonrasında gerçekleştirilen gala yemeğinde tekrar bir araya gelen Euromaster ailesi, Mustafa Keser’in performansıyla keyifli anlar geçirdi.


 
Son Güncelleme: 03.12.2016 11:02
Anahtar Kelimeler:
EuromasterSkrzypczak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.