Finansal Durumunuzu Özetleyen Risk Raporu

Tüm finansal durumunuzu tek bir yerden takip etmek için siz de Findeks risk merkezi raporundan faydalanabilirsiniz.

28 Temmuz 2020 Salı 17:52
Finansal Durumunuzu Özetleyen Risk Raporu






Finansal Durumunuzu Özetleyen Risk Raporu

Findeks tarafından sunulan bu hizmet kapsamında tüm bankalardaki toplam kredi ve kredi kartı bilgilerinizi limitleri ile birlikte görebiliyorsunuz. Aynı zamanda kredili mevduat hesabı borç durumunuzu ve ödemelerinizi de takip etmeniz mümkün olabiliyor. Özellikle finansal durumunu düzenli olarak takip etmek isteyenler için ideal bir seçenek olan risk raporu hakkında çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tüm kredi taleplerinizde ve aynı zamanda alışverişlerinizde risk merkezi raporu ideal bir referans olabiliyor.  Bu açıdan değerlendirildiğinde sadece mevduat hesabı borç durumunu ya da kredi limitlerini takip etmek için değil bir referansa ihtiyaç duyduğunuzda kullanabilmek için de Findeks risk raporundan faydalanabilirsiniz. Özellikle çok sayıda farklı kredi ürünü kullananlar için bu raporun çok daha fazla önem taşıdığını belirtmek gerekiyor. Çünkü tüm bankalardaki kredi ve kredi kartı bilgileri tek bir platform üzerinden inceleyebilmek büyük bir kolaylık sağlıyor. Kişilerin finansal durumunu takip edebilmesi adına uzun bir uğraş vermesi gerekmiyor.

Findeks Risk Raporu İle Neler Öğrenilebilir?

Elbette bu durumda akıllara gelen soru söz konusu rapor içerisinde hangi bilgilerin yer aldığı ya da bu raporla hangi bilgilere ulaşılabildiği oluyor. Bu sorunun yanıtını basit bir liste ile aktarabiliriz:

  • Kişinin Findeks kredi notu bilgisi
  • Kredi notunun değişim hareketleri
  • Kredi notunun Türkiye ortalamasıyla karşılaştırmasının sonucu
  • Kaç adet kredili ürüne sahip olunduğu
  • Kredili ürün çeşitleri
  • Tüm bankalardaki kredili ürünlerin toplam limit ve borç bilgileri
  • Kredili ürünlerin açık mı yoksa kapalı mı olduğu bilgisi
  • Kredili ürünlerinizdeki geçmiş ödeme performansı

Tüm bunlarla birlikte risk raporunun içeriği ya da başvurunun nasıl yapılması gerektiği gibi merak ettiğiniz diğer soruların yanıtlarına ulaşmak için Findeks internet sitesine tıklamanız yeterli olacak. Artık finansal durumunuzu kontrol altına almanın vakti geldiyse bunu çok daha pratik bir şekilde yapmanızı sağlayacak olan yöntemleri deneyebilirsiniz. Bu yöntemler arasında en çok ön plana çıkan da söz konusu rapor oluyor.

Son Güncelleme: 26.12.2023 23:10
Anahtar Kelimeler:
Finansal DurumRisk Raporu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.