Goodyear Traktör Lastiği Üretimini Durduracak

İSTANBUL, 16 Ekim () - Goodyear Lastikleri traktörlerde kullanılan zirai lastik ürün grubundan çıkma ve 31 Ekim itibariyle zirai lastik üretimini durdurma kararı aldı. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada zirai...

16 Ekim 2014 Perşembe 11:13
Goodyear Traktör Lastiği Üretimini Durduracak






İSTANBUL, 16 Ekim () - Goodyear Lastikleri traktörlerde kullanılan zirai lastik ürün grubundan çıkma ve 31 Ekim itibariyle zirai lastik üretimini durdurma kararı aldı.

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada zirai ürün grubundan çıkma yönündeki kararın, geçmiş yıl verileri ve kârlılık seviyeleri gözönüne alınarak, daha kârlı ürün gruplarına yönelmek amacıyla alındığı belirtildi.

Açıklamada, bu yılın ilk altı aylık dönemi itibarıyla toplam satışlar içindeki payının yüzde 3.5 düzeyinde bulunan zirai lastik üretiminden çıkışın, şirketin cirosu, faaliyetleri, üretimi ve istihdam ettiği personel sayısında önemli bir etkisinin bulunmayacağı da belirtildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.