Halkbank'tan "Kredi 155" kampanyası

- Halkbank, emniyet görevlilerine özel "Kredi 155" ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

11 Nisan 2018 Çarşamba 12:56
Halkbank'tan






İSTANBUL (AA) - Halkbank, Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünde emniyet görevlilerine özel "Kredi 155" ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını bildirdi.

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre banka, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı tüm hizmet birimlerinde çalışanlara yönelik "Kredi 155" kampanyasını hizmete sundu.

Emniyet görevlilerine özel fırsatlar sunan kredi kapsamında, 48 ay vade imkanı sağlanıyor. "Kredi 155" ile tüm emniyet görevlileri, 50 bin liraya kadar ister masrafsız, ister düşük faizli kredi seçeneklerinden yararlanabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek, "Kredi 155" desteğini, Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümüne özel olarak geliştirdiklerini belirtti.

Halkbank'ın 80'inci yılında tüm bireysel müşterilerine özel çözümler geliştirirken, Polis Teşkilatını da unutmadıklarını ifade eden Çödek, "Polislerimiz var gücüyle halka hizmet etmek için çalışıyorlar. Biz de halkın adını taşıyan bir banka olarak, halka hizmet eden emniyet görevlilerine özel fırsatlar sunmaya gayret ediyoruz. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı tüm hizmet birimlerinde çalışanların, ihtiyaçları halinde 'Kredi 155' ürünümüzün kullanımlarına hazır olduğunu bilmelerini istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Credit Financier Home 2018-05-18 10:10:57

*% 3 faiz kredisi sunmaktadır
* Nakitsiz Girişimci Sigortası
* Para için garanti

İyi kredi notu ile, Credit Financier Home, bireylere veya şirketlere veya kooperatif kuruluşlarına, endüstriyel ve kişisel faydalar amacıyla, teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunmaktadır.

İletişim Adresi: creditfinancierhome@gmail.com

Avatar
Maria Leydi 2020-10-22 06:01:51

HOŞ GELDİNİZ: CİDDİ İLE DÜRÜST KİŞİLER ARASINDAKİ KREDİ ONLINE.
Bireyler arasında hızlı kredi teklifi Kaygılarınızı 72 saatten daha kısa sürede bitirmek için hızlı kredi Bankanızdan men edildiniz ve başkalarındaki ve diğer finans kuruluşlarındaki tüm girişimleriniz, kötü krediniz veya diğerleri nedeniyle şu ana kadar hiçbir şey vermedi artık endişelenmeyin ve 72 saatten az bir sürede makul bir yılda% 2 oranında ve size uygun geri ödeme süresinde hayatınızı kurtaracak krediyi size veriyorum. Lütfen bana e-posta ile ulaşın: marialeydi06@gmail.com