İnternet kullanıcılarına kara haber | Yeni aboneler yanacak

Türk Telekom'dan internet hizmeti alan kullanıcılar önümüzdeki aydan itibaren rekor zam geliyor

21 Eylül 2023 Perşembe 12:41
İnternet kullanıcılarına kara haber | Yeni aboneler yanacak







İnternet kullanıcılarına kara haber | Yeni aboneler yanacak


Zamların ardı arkası kesilmiyor. Ulaştırma bakanlığı TCDD biletlerine yaptığı yüzde 50 oranındaki zammın ardından bu kez internet kullanıcılarına kötü haber geldi.
Türk Telekom, internet abonelik fiyatlarına 1 Ekim’den itibaren zam geleceğini duyurdu. En ucuz abonelik paketi 600 liradan başlayacak.

Türk Telekom, 1 Ekim itibariyle paket fiyatlarında yeni bir güncelleme yapılacağını açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre bireysel ve kurumsal internet ücretlerine 200 liraya kadar zam gelecek. En ucuz paket 600 liradan başlayacak.

Öte yandan gerçekleştirilen zam, taahhüdü bulunan abonelikleri kapsamayacak.

Konuya ilişkin Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, "1 Ekim 2023 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır. Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler" ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
İnternetZamZamlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.