İş insanı Uğurcan Kapıdağ deprem yardımlarını bölgede sürdürüyor

Deprem yaralarını sarmak için iş dünyası adeta kenetlendi. Genç iş insanı Uğurcan Kapıdağ da deprem bölgesine zor durumdaki vatandaşlara yardımlarını aralıksız sürdürüyor.

05 Mart 2023 Pazar 23:35
İş insanı Uğurcan Kapıdağ deprem yardımlarını bölgede sürdürüyor






İş insanı Uğurcan Kapıdağ deprem yardımlarını bölgede sürdürüyor



46 bin vatandaşımızın can verdiği deprem bölgesinde enkaz kaldırma çalışmaları ile birlikte yaraları sarma faaliyetleri de devam ediyor.

Kapıdağ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğurcan Kapıdağ, deprem bölgesine yardım ve desteklerine devam ediyor. Hazır mutfaklar ve mutfak gereçleriyle birlikte her türlü gıda, su, ev tekstil ürünleri ile çocuklar için oyuncaklardan oluşan TIRlarca malzeme gönderen iş insanı, bölgede depremzedelerle sohbet etti.

Çocuklarla yakından ilgilenen Kapıdağ, miniklere oyuncak ve çikolata dağıttı. Uzun süre bölgede kalıp, depremzedelere moral veren iş insanı, hayvanları da unutmadı. Kapıdağ, minik dostlara mama dağıttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.