İstanbul Esenyurt Satılık 2+1 3+1 Daireler

Büyük şehirler gelişimleriyle iş piyasalarında ana Pazar yeri haline gelirler.

15 Temmuz 2014 Salı 14:49
İstanbul Esenyurt Satılık 2+1 3+1 Daireler






Büyük şehirler gelişimleriyle iş piyasalarında ana Pazar yeri haline gelirler. İstanbul bu pazarın en merkezi konumundadır. En çok canlılık kazandığı ve sonsuz bir süreklilikle devam edecek olan emlak sektörü bunlardan sadece birisidir. Öncelikle emlak sektörü evlerin bulunduğu semte göre değişebilir. Tercih edilen semtler arasında kartal beylik düzü Üsküdar gibi pek çok semt vardır. Fiyatları caddeye ulaşıma kat bilgisi bina yaşı gibi özelliklere göre değişiklik göstermektedir.

Esenyurt bu semtlerin arasında en çok tercih edilenlerden birisidir. Esenyurt satılık 2+1 daireler uygun fiyatlarıyla ve yeni yapılan yerleşim yerleriyle çok ilgi çekmektedir. Aile yapısı uygun olanlar için internet sitesinde detaylı fazlasıyla ilan vardır. Daha büyük aileler için ise yine aynı yenilik ve yapılarda bütçelere uygun esenyurt satılık 3+1 daireler vardır. Esenyurt satılık daireler adı ile site içerisinde aratma yaptığınızda detaylı fotoğrafları ve ilanlarıyla pek çok ilan görülmektedir. İlanların hepsinde dairelerin genel özelliklerinin görülebildiği ve balkon manzaralarının olduğu fotoğraflarda bulunmaktadır.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.