Karmod Prefabrik, Burkina Faso'da askeri tesis kurdu

- Başkent Ouagadougou'da konteyner yapı modeliyle birleşimli olarak kurulan yapı, askeri birlikçe ofis ve yatakhane binası olarak kullanılacak

28 Şubat 2018 Çarşamba 12:21
Karmod Prefabrik, Burkina Faso'da askeri tesis kurdu






İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, Batı Afrika ülkelerinden Burkina Faso'da askeri tesis kurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'da konteyner yapı modeliyle birleşimli olarak kurulan yapı, askeri birlikçe ofis ve yatakhane binası olarak kullanılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, yeni nesil konteyner yapılarının Burkina Faso gibi kurak iklime sahip çöl fırtınalarına maruz kalan ülkelerde izolasyonlu özelliğiyle en çok tercih edilen yapı modelleri arasında yer aldığını belirtti.

Tamamen demonte üretimli yapılarını paketli olarak ülkeye ulaştırdıklarını aktaran Öztürk, şunları kaydetti:

"Yerinde çok kısa sürede kullanıma hazır kurulumla teslimatını gerçekleştirdiğimiz yeni nesil konteyner yapılarımız uzun ömürlü özelliği ve sunduğu konforla çok sayıda ülkede tercih edilen yapı modelleri arasına girdi. Vidalı ve kenetli sandviç panel sistemli yapılarımız kolay iklimlendirme özelliğine sahip. Yapı blokuyla beraber klima, elektrik, su tesisatları ve armatürlerini tamamen Türkiye’den gönderdiğimizden yapı malzeme tedarikinin güç olduğu Afrika lokasyonunda konteynerlerimizi oldukça avantajlı kılıyor. Ürün montajımız da geliştirdiğimiz demonte sistemle çok kolay ve hızlı. 100 metrekare bir yapıyı 2 gün gibi kısa bir sürede kullanıma hazır kurulumla teslim edebiliyoruz. Burkina Faso'da kurduğumuz 10 üniteden oluşan askeri tesis yatakhanesini birleşimli olarak 4 günde teslim ettik. Yapılarımız sürekli kullanımla hizmet verecek. Yeni nesil konteyner yapılarımız istendiğinde vidalı ve geçmeli sistemin verdiği avantajla sökülerek başka mekanlara kurulum için transfer edilebiliyor."


Anahtar Kelimeler:
Karmod Prefabrik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.