Karslı çocuklara tiyatro ile çevre bilinci aşılandı

- Eğlendirerek çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamayı hedefleyen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Karslı çocuklar ve aileleri ile buluştu

04 Kasım 2017 Cumartesi 11:15
Karslı çocuklara tiyatro ile çevre bilinci aşılandı






İSTANBUL (AA) - Eğlendirerek çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamayı hedefleyen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Karslı çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

Şirketin açıklamasına göre, iki gün boyunca Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde sahnelenen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Karslı çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

Sadri Alışık Kültür Merkezi oyuncuların ücretsiz sahnelediği "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı hayvan ve doğa sevgisi aşılayan oyun ile eğlenceli vakit geçiren çocuklara, çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılandı.

Çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gören, 2008'den beri 400'den fazla temsille 155 bini aşkın çocuğa ulaşan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Türkiye'nin her köşesine gitmeyi hedefliyor.


Anahtar Kelimeler:
Bosch
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.