KaSkoda Anadolu Sigorta Güvencesi

Skoda Kasko sigortası ile araç sahiplerine özel avantajlar sağlayan Anadolu Sigorta, poliçe sahiplerinin araçları için ihtiyaç duyduğu tüm teminatları bir arada sunarken, isteğe göre ek teminatlarla da kapsamı genişletebiliyor.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 09:57
KaSkoda Anadolu Sigorta Güvencesi






KaSkoda Anadolu Sigorta Güvencesi

   Skoda Kasko sigortası ile araç sahiplerine özel avantajlar sağlayan Anadolu Sigorta, poliçe sahiplerinin araçları için ihtiyaç duyduğu tüm teminatları bir arada sunarken, isteğe göre ek teminatlarla da kapsamı genişletebiliyor. Poliçe ile hizmetlerini yetkili servislerinden almak isteyen Skoda sahipleri, 7 gün/24 saat hizmet sağlayan markaya özel asistans yardımlarından da yararlanma ayrıcalığına kavuşuyor.

   Skodalıların hem araçları hem de bütçeleri güvencede Anadolu Sigorta’nın bu ürünü ile poliçe dönemi içerisinde bir adet orijinal cam değişimi muafiyetsiz ve hasarsızlık indirimi etkilenmeden yapılıyor. Ayrıca araçta meydana gelebilecek küçük çaplı hasarlar için anlaşmalı yetkili servislerinde geçerli olacak şekilde mini onarım hizmeti sağlanıyor. Bu kapsamda verilecek hizmetler hasarsızlık indirimi kademesini etkilemiyor.

   Öte yandan Anadolu Hizmet kapsamında kaza veya arıza durumunda araçların Skoda yetkili servislerine çekilmesi ve kaza neticesinde ikame araç teminatının onarım süresince, pert dahil, yılda 2 kez, azami 15 güne kadar karşılanması sağlanıyor. Sigortalılar, hatalı akaryakıt dolumu teminatı ile hatalı yakıt dolumu sonucunda aracın maruz kalacağı mekanik zararlar ve masraflar da teminat altında bulunuyor.

   Anadolu Sigorta’nın Skoda Kasko ile müşterilerine sunduğu en önemli farklılıklardan biri de, “sınırsız” ihtiyari mali mesuliyet teminatı. Detaylı bilgiye Anadolu Sigorta web sitesinden ulaşılabilir.

Anahtar Kelimeler:
Skoda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.