Kırklareli Atlas Diş Polikliniği hizmete açıldı

Kırklareli'nde özel sektör tarafından işletmeye alınan Atlas SEA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete girdi.

27 Kasım 2021 Cumartesi 22:34
Kırklareli Atlas Diş Polikliniği hizmete açıldı






Kırklareli Atlas Diş Polikliniği hizmete açıldı

Haber: Kemal Kaçmaz

Kırklareli şehir merkezinde (Garanti Bankası yanında) tam donanımlı bir şekilde hizmete açılan Atlas Sea Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Trakya'da önemli bir boşluğu dolduracak. Açılış törenine çok sayıda davetli ve vatandaşl katıldığı Özel Atlas Sea Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bölgede devlet hastanelerinde aylarca randevu günü beklemeyi sona erdirecek.

Trakya genelinde diş tedavisi konusunda büyük bir boşluk olduğunu dile getiren vatandaşlar Muhabirimiz Kemal Kaçmaz'a şunları söylediler;

Kırklareli ve çevre ilçelerde oturan vatandaşlar için kendi alanında uzmanlaşmış tam donanımlı bir sağlık kuruluşunun şehrimizde açılması büyük bir boşluğu doldurdu. Bazen küçük operasyonlar için Edirne ya da Tekirdağ'a gitmek zorunda kalıyorduk Kırklareli Atlas Diş Polikliği hastanesi burada büyük bir ihtiyaca cevap verecek. Şehir merkezinde devlet hastanesinde küçük bir diş tedavisi için bile günlerce sıra alamadığımız oluyordu. Üç ay sonrası için diş sırası randevusu aldığımız günler sona erecek. Bu yüzden özel diş hastanelerine gitmek zorunda kalıyorduk bugün bu boşluğu açılışı yapılan Atlas Diş polikliniği doldurdu Bu yüzden de çok mutlu olduk. Bundan böyle daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde hizmet alacağımız içinde ayrıca çok mutlu olduk.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlker balı 2022-01-09 14:14:24

Neden iletisim bilgisi yok hic bir yerden ulasamadim

Avatar
CANAN 2022-02-02 12:53:19

KIRKLARELİ HALKI İÇİN BÜYÜK HİZMET. ÇOK İHTİYAÇ VARDI BÖYLE BİRYERE. ŞEHİRDIŞINA ÇIKIYORDUK TEDAVİLER İÇİN. BU PANDEMİ DÖNEMİNDE HİJYENE ÇOK DİKKAT EDİYORLAR. ÇOK MEMNUN KALDIM. HERKESE ÖNERİRİM.

Avatar
Mustafa 2022-02-02 13:19:53

Ben gayet memnun kaldim. Hem ilgilendiler hem de fiyat makul geldi. İhtiyac vardı böyle bir yere, hiç sorun yaşamadım açıkçası. Bence Doktor kapasitesi artarsa daha iyi olur. başka bir eksiklik görmedim cok nezih hijyenik tam teşekküllü bir yerdi.

Avatar
Hülya bozkurt 2022-02-02 13:36:10

Merhaba yazılan yorumları görünce çok şaşırdım adeta kapıdan girdiğim andan itibaren güler yüz ve çok güzel ilgilenen Bi ekip ile karşılaştım. Her departman kendi alanında çok başarılı, doktorum her konuda bilgilendirdi, her detayı anlattı. Yöneticileri Seda Hanım çok ilgili hepsine tekrardan teşekkür ederim Kırklareli için çok büyük Bi kazanç Özel Atlas Sea Dental????

Avatar
Ali Yavuz 2022-02-02 14:02:01

Merhaba, arkadaşların ilgisi ve yardımcılığından çok memnun kaldım. Teşekkür ederim kendilerine.

Avatar
Yeliz 2022-02-02 14:02:26

Merhaba ilgili ve güleryüzlü çalışanlarınız ve tecrubeli doktorlarınız için teşekkürler.

Avatar
Büşra Oğuz 2022-02-03 11:44:14

İstanbulda yaşayan biri olarak gezmeye gittiğimde ani diş sancısından dolayı başvurdugum klınık inanılmaz derecede benı sasırttı.Hızmet ve fıyat ters orantılı.Ellerinize sağlık.Bölgede oturanlar için harıka bır merkez.

Avatar
Cüneyt 2021-12-24 20:35:10

Hizmet kalitesi maalesef çok zayıf