Koçtaş'ın 44'üncü mağazası Samsun'da açıldı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - KOÇTAŞ 44'üncü mağazasını Samsun'da törenle hizmete açtı. 6 bin 500 metrekarelik alanda 35 bin farklı ürünle tüketicinin karşısına çıkan Koçtaş, 75 kişiyi istihdam edecek. Öte yandan bugün Koçtaş'a...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 15:44
Koçtaş'ın 44'üncü mağazası Samsun'da açıldı






Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - KOÇTAŞ 44'üncü mağazasını Samsun'da törenle hizmete açtı. 6 bin 500 metrekarelik alanda 35 bin farklı ürünle tüketicinin karşısına çıkan Koçtaş, 75 kişiyi istihdam edecek. Öte yandan bugün Koçtaş'a gelen ilk 555 kişiye de 55 liralık hediye çeki verildi.
Koç Holding A.Ş. Turizm Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koçtaş'ın açılış töreni için bugün Samsun'a geldi. Haşimoğlu, ilk olarak Koç Holding tarafından binalarındaki eksiklikler giderilen Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfını (ziçev) Koçtaş'ın reklam yüzü olan tiyatro sanatçısı Çağlar Çorumlu ile birlikte ziyaret ederek yapılan değişiklikleri yerinde gördü. Daha sonra zihinsel yetersiz çocukların hazırladığı gösterileri izledi. Engelli çocukların hazırladıkları çocuk heykelleri Tamer Haşimoğlu ve beraberindeki heyete verildi.

Ziyaretin ardından Canik İlçesi'ndeki açılışı yapılacak Koçtaş mağazasına giden Haşimoğlu, burada çalışanlar tarafından hazırlanan sürpriz bir gösteriyle karşılandı. Haşimoglu açılışta yaptığı konuşmada, "Koçtaş, 6 bin 500 metrekarelik alanda 35 bin farklı ürün seçeneği ve 75 çalışanı ile Samsunlulara hizmet verecek" dedi.
Konuşmaların ardından Samsun Valisi İbrahim Şahin, Koç Holding A.Ş. Turizm Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu ve protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti. Açılış töreninin ardından binlerce kişi Koçtaş'a akın etti. Koçtaş'a gelen ilk 555 kişiye de 55 liralık hediye çeki verildi.
 Öte yandan açılışa daha önce geleceği duyurulan Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'un ise son andaki program değişikliği nedeniyle Samsun'a gelemediği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.