Koronavirüs Sürecinde Hangi İşe Yatırım Yapılmalı? Koronavirüste iş fikirleri

Koronavirüs sürecini fırsata çevirerek güzel kazançlar elde etmek isteyen birçok girişimci ve yatırımcı bu konu üzerinde yoğun bir şekilde araştırma yapmaktadır.

28 Kasım 2020 Cumartesi 21:20
Koronavirüs Sürecinde Hangi İşe Yatırım Yapılmalı? Koronavirüste iş fikirleri






Koronavirüs Sürecinde Hangi İşe Yatırım Yapılmalı?

Koronavirüs sürecinde hangi işe yatırım yapılmalı? Sorusu son dönemlerde dünya genelinde girişimci ve yatırımcılar tarafından araştırılan bir konudur.

Koronavirüsün hayatımıza girmesiyle birlikte pek çok kişinin maddi anlamda olumsuzluklar yaşadığını bilmekteyiz. Özellikle tedbir amaçlı işletme faaliyetlerini durduran birçok şirketin eleman azaltmaya gittiğini ve bu durumdan ekonomik anlamda birçok kişinin muzdarip olduğunu söyleyebiliriz. Birikimi olan ve işten çıkarılan birçok kişi ise bu duruma sitem edercesine para kazandırabilecek iş fikirleri üzerinde yoğunlaşmaktadır. Koronavirüs sürecini fırsata çevirerek güzel kazançlar elde etmek isteyen birçok girişimci ve yatırımcı bu konu üzerinde yoğun bir şekilde araştırma yapmaktadır. Sizlerde koronavirüsü fırsata çevirerek iyi bir şekilde kazanç elde etmek istiyorsanız, yazımıza kulak verebilirsiniz. Sizlere bu yazımızda Koronavirüs Sürecinde Hangi İşe Yatırım Yapılmalı?  Sorusunu cevaplandırmaya çalışacağız. 

Koronavirüs Sürecinde Hangi İşe Yatırım Yapılmalı?

Koronavirüs Sürecinde Hangi İşe Yatırım Yapılmalı? Sorusunu cevaplandırmadan önce bilmenizi isteriz ki, azimli ve sabırlı bir şekilde çalışma gerçekleştireceğiniz her iş, sizlerin güzel bir kazanç elde etmesine ve başarıya ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken en temel nokta önünüze çıkan engelleri pes etmeden aşmaya çalışmanız olacaktır. İnanıyoruz ki, sizler de azminiz ve kararlı duruşunuzla birlikte kendi işiniz üzerinde güzel bir kazanç elde edebileceksiniz. Yeter ki sabırlı, planlı ve programlı bir şekilde başarı basamaklarını çıkmaya çalışın. Peki, lafı uzatmadan sizlere koronavirüsü bir fırsata dönüştürebileceğiniz en iyi iş fikirlerini listeleyelim.

1- Maske Üretimi Yapmak

Maske üretimi yapmak koronavirüs sürecinde tercih edebileceğiniz en iyi işler arasında yer almaktadır. Oluşturacağınız küçük bir işletme ve tekstil makineleri ile birlikte maske üretimine başlayabilirsiniz. Kendi işinizin patronu olmak istiyor ve bu süreç içerisinde de iyi bir şekilde para kazanmak istiyorsanız maske üretiminden güzel bir kazanç elde edebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta iyi bir şekilde ticaret pazarı araştırması yapmak olacaktır. Dünya genelinde maske temininde birçok ülkenin sıkıntı yaşadığını görebilmekteyiz. Kuracağınız işletmenizle birlikte yapacağınız maske satışını gerek internet üzerinden gerek sosyal medya üzerinden gerekse fiziki şubelerimiz aracılığıyla satabilmeniz mümkündür. 

2- Dezenfektan Üretimi Yapmak

Dezenfektan üretimi yapmak da koronavirüs sürecinde tercih edebileceğiniz en iyi işler arasında yer almaktadır. Günümüzde birçok kişi tedbir ve temizlik amaçlı dezenfektan ürünlerini kullanmaktadır. Bu durum aynı zamanda belirli sektörlerin canlanmasına ve daha çok ön plana çıkmasını sağlamıştır. Sizlerde koronavirüs sürecinde kendi işinizin patronu olacağınız bir iş arıyorsanız kesinlikle dezenfektan üretimini gerçekleştirebilirsiniz. Kuracağınız küçük bir işletme ile birlikte çeşitli dezenfektan üretiminde bulunabilirsiniz. Bunun yanı sıra ıslak mendil, kolonya, peçete ve çeşitli temizlik malzemelerinin üretimini sağlayarak kaliteli bir marka oluşturup adınızı duyurabilirsiniz. Bunu sağlarken sizlere tavsiyemiz milyonlarca kişinin yer almış olduğu Facebook, Twitter ve Instagram başta olmak üzere çeşitli sosyal medya platformlarını markanızın duyurulması ve ürünlerin satışı anlamında değerlendirmeniz olacaktır.


3- E- Ticarete Atılmak 

E- Ticaretin canlanması koronavirüsün hayatımıza girmesiyle birlikte oldukça yüksek seviyelere ulaşmayı başarmıştır. Günümüzde birçok kişi günlük hayatta kullanmış oldu gıda dan temizliğe, giyimden aksesuara, elektronikten ev eşyasına kadar daha sayabileceğimiz birçok ürünü internet üzerinden almaktadır. Sizlerde bu zamanı bir fırsata dönüştürerek internet üzerinden çeşitli ürün satışına gerçekleştirebilirsiniz. Bunu kendi üretimimiz olan ürünler üzerinde yapabileceğiniz gibi aynı zamanda çeşitli firmalarla anlaşarak belirli komisyon karşılığında yapabilmeniz de mümkündür. Burada dikkat etmeniz gereken husus ise kendinize belirli bir müşteri portföyü oluşturmak ve müşteri memnuniyeti sağlayarak bu müşteri kitlesine artırmaktır. Böylelikle hem çok duyulmuş olacak hem de daha çok ürün satarak yüksek kazançlar elde edebileceksiniz.

4- Bilişim Destek İşletmesi Kurmak

Koronavirüs ortaya çıkması ile birlikte belirli iş olanaklarından ön plana çıkmasını sağlamıştır. Özellikle birçok firma ürünlerini internet ortamından satmak üzere çeşitli kişilerden veya firmalardan faydalanmaktadır. Kendisine internet sektöründe tanıtmak isteyen ve ürünlerin satışını gerçekleştirmek isteyen birçok işletmenin bu konuda oldukça yoğun bir şekilde talebinin olduğunu dile getirebiliriz. sizlerde bu yöndeki talebi karşılayarak firmaların internette yer almasını sağlayabilirsiniz. Bunu sağlarken sosyal medya, internet reklamcılığı, web tasarım, logo tasarımı, kartvizit tasarımı, afiş, broşür, internet radyosu, firma rehberi ve internet ortamında firmayı tanıtabilecek ve geliştirebilecek her türlü unsurla birlikte hizmet verebilirsiniz. Bunu sağlamanın sizlerin müşteri kitlesini arttıracağı gibi eğer bilindik ve tanıdık bir marka haline gelirseniz de oldukça yüksek kazançlar sağlamanıza yardımcı olacaktır.

5- Online Destek Hizmeti Vermek

Online destek hizmetleri koronavirüsün hayatımıza girmesi ile birlikte işletmelerin yoğun bir şekilde iş ilanı verdiği konular arasında yer almaktadır. Büyük firmalar başta olmak üzere internet üzerinde ürün satışı gerçekleştiren pek çok firma gerek WhatsApp üzerinden gerek sosyal medya üzerinden gerekse web sitesi üzerinden müşterilerle ilgilenebilecek ve iletişim kurabilecek kişileri aramaktadır. Sizler de koronavirüs sürecinde ailenizin maddi durumuna katkıda bulunmak veya boş vaktinizi değerlendirmek adına verilen bu iş ilanlarını değerlendirebilirsiniz. Bakıldığında cüzi bir miktar kazandırıyor gibi gözükse de, anlaşacağız birçok firma ve müşteriyle ilgilenip sorunlarını ve taleplerini gidererek sizler de oldukça güzel bir kazanç elde edebilirsiniz. 

6- Temizlik Şirketi Kurmak

Koronavirüs ile birlikte pek çok kişi, ofis ve diğer alanların temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi anlamında temizlik şirketlerine müracaat etmeyi sürdürmektedir. Belirli periyotlarla yapılan bu temizliklerin gerek işçi sağlığı açısından gerekse ortamın temiz kalması açısından oldukça önemli olduğunu bilmekteyiz. Firmalar bu talebi karşılamak adına çeşitli temizlik şirketleri ile anlaşarak belirli periyotlarda alanlarının temizlemesi talep etmektedir. Sizlerde koronavirüs sürecinde belirli bir birikiminizi kullanmak ve iyi bir işe yatırım yapmak istiyorsanız bir temizlik şirketi kurarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. Kuracağınız küçük işletmeniz ve çalışanlarınız ile birlikte gerek firmaların gerekse kişilerin temizlik yönündeki taleplerini karşılayarak güzel bir kazanç elde edebilirsiniz. Bunu sağlarken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta bulunduğunuz bölgede bir ticaret pazarı araştırması yapmanız olacaktır. Eğer rekabetin az, talebini ise çok olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle bu işi tercih edebilirsiniz. 


7- Online Danışmanlık Hizmeti Vermek 

Bir alanda uzmanlaşmış kişilerin online yani çevrim içi bir şekilde uzman olduğu alanda eğitimler verdiğini bilmekteyiz. Koronavirüsün insanların evlerine kapaması ile birlikte online danışmanlık hizmeti sektörünün oldukça yoğun bir şekilde ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Eğer sizler de belirli bir alanda uzmanlaşmış ve bilgilerinizi kişilere aktararak para kazanmak istiyorsanız, kesinlikle online danışmanlık hizmetini tercih edebilirsiniz. Milyonlarca kişinin yer almış olduğu sosyal medya platformlarını kullanarak müşteri portföyünüzü arttırabilir ve online danışmanlık hizmetimiz sayesinde oldukça güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Koronavirüs İş Fikirleri

Koronavirüs İş Fikirleri ile ilgili olarak ön plana çıkanları yukarıda sizlerle paylaştık nokta bunun yanı sıra bu süreç içerisinde yapabileceğiniz birçok işin bulunduğunu, bu işlerin ise büyük bir çoğunluğunun internet ortamı üzerinden sağlandığını söyleyebiliriz. Hangi iş olursa olsun burada sabırlı, azimli ve kararlı bir şekilde ilerlemeniz sizleri başarıya ulaştırarak güzel bir şekilde kazanç elde etmenizi sağlayacaktır. Günümüzde başarısızlığa uğrayan birçok kişinin önüne çıkan engellerden sonra pes ettiğini ve hedeflerinden vazgeçtiğini görebilmekteyiz. Bunun bilincinde hareket ederek önünüze çıkan engelleri sabırlı ve kararlı bir şekilde açmanız ve hedefinize doğru kararlı bir şekilde ilerlemeniz sizleri hızlı ve kolay bir şekilde başarıya götürecektir. Bunun yanı sıra sizlerin de koronavirüs sürecinde yapılması gereken işler hakkında bir değerlendirmeniz var ise yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Son Güncelleme: 29.11.2020 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.