Koton Bronz Effie'nin Sahibi Oldu

Koton, ünlü sanatçı Teoman ve marka yüzü Fahriye Evcen'in rol aldığı Paramparça ve Beyaz Jean reklamlarıyla Bronz Effie ödülüne layık görüldü.

11 Mayıs 2018 Cuma 10:23
Koton Bronz Effie'nin Sahibi Oldu






Koton Bronz Effie'nin Sahibi Oldu

Türkiye'nin moda ve trend öncüsü Koton, Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği'nin, Effie Worldwide Inc. iş birliğiyle düzenlediği 10. Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması'nda "Moda-Tekstil-Aksesuar" kategorisindeki Bronz Effie'nin sahibi oldu.

En etkili reklam ve pazarlama iletişimi kampanyalarının ödüllendirildiği Effie 2018'in kazananları, sektörün önde gelen isimleri, akademisyenler ve profesyonel marka yöneticilerinden oluşan 17 kişilik jüri heyeti tarafından belirlendi. Değerlendirmenin hedefler, fikir, uygulama ve iş sonucu dikkate alınarak, çok yönlü bir biçimde gerçekleştirildiği Effie Ödül Töreni'nde Koton adına ödülü Pazarlama Müdürü Abide Turan, Pazarlama ve Görsel İletişim Müdürü Büşra Miray Müftüoğlu ve Kurumsal İletişim Müdürü Ulaş Altuner teslim aldı.

Türkiye'nin en prestijli reklam ve pazarlama ödüllerinden birine sahip olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten marka temsilcileri 'Başta reklam ajansları TBWA olmak üzere, Paramparça reklam filminde rol alan ünlü şarkıcı Teoman'a ve bir buçuk yıl içinde 10'dan fazla başarılı reklam filmine imza attıkları marka yüzü Fahriye Evcen'e teşekkür ederiz.' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.