Metrogarden AVM Ümraniye'de açıldı

Bölge halkının yoğun ilgisiyle karşılanan açılış töreninde düzenlenen etkinlikler ve Mustafa Sandal konseri yoğun izdihama neden oldu

05 Eylül 2014 Cuma 18:49
Metrogarden AVM Ümraniye'de açıldı






Bölge halkının yoğun ilgisiyle karşılanan açılış töreninde düzenlenen etkinlikler ve Mustafa Sandal konseri yoğun izdihama neden oldu 

Metrogarden AVM açıldığı ilk gününde binlerce kişi ağırladı 


Sur Yapı, başarılı AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi’ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metrogarden AVM bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı. 

Bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metrogarden, 400 milyon dolar yatırım değerine sahip ve 80 bin m² inşaat alanı bulunuyor. Türkiye’nin önde gelen markalarının buluşma noktası olan Metrogarden’ın,147 mağazası, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranları ile kısa sürede bölgenin sosyal cazibe merkezi olması bekleniyor. 


1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, başarılı AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi’ni ziyaretçileriyle buluşturdu. 

Anadolu yakasının yeşile ulaştığı Ümraniye ilçesinde Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye’nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden Konut ve AVM projesinde yer alan toplam 336 daireyi 2013 yılında sahiplerine teslim eden Sur Yapı, proje kapsamında bulunan Alışveriş Merkezi’nin açılışını binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdi. 

Metrogarden Alışveriş Merkezi’nin çevresindeki lüks konutlar nedeniyle önemli bir çekim merkezi olacağını dile getiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Axis’den sonra yine kendi bölgesinin ilk alışveriş merkezini hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehir hayatının içinde, ana yollar ve toplu taşıma ağlarının tam ortasında yer alan Metrogarden Alışveriş Merkezi, marka karması, hedef kitlesi, sosyal ve sportif donanımlarıyla her yaş grubunun ihtiyaçlarına cevap verecek niteliklere sahip. Metrogarden’ın bölge halkının sosyo-kültürel yaşantısına büyük katkı sağlayacağına ve hayatlarını kolaylaştıracağına inanıyoruz. Sur Yapı olarak toplumumuzun yaşam kalitesini artıracak, nitelikli projeler üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe ilçelerinde 5 yılda 203 bin kişişik nüfus artışı olduğunu dile getiren Elmas, “Nüfus artışının bu şekilde devam etmesi durumunda 5 yıl sonra bu bölgedeki nüfus 1.500.000 ‘a ulaşacaktır. Biz Sur Yapı olarak bölgeye olan inancımız ve öngörümüzle son 10 yılda 4000 konut ve lüks villa ile çok sayıda ofis yatırımı gerçekleştirdik.” dedi. 

Bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metrogarden, 400 milyon dolar yatırım değerine sahip ve 80 bin m² inşaat alanı bulunuyor. Türkiye’nin önde gelen markalarının buluşma noktası olan Metrogarden Alışveriş Merkezi’nın,147 mağazası, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranları ile kısa sürede bölgenin sosyal cazibe merkezi olması bekleniyor. 

İstanbul’un eski çarşı kültürünün modern bir şekilde yorumlandığı Metrogarden Alışveriş Merkezi’nin içerisinde tüketicinin yakından takip ettiği 147 markanın mağazası bulunuyor. Yeme-içme katında her damak tadına uygun çok sayıda alternatifle misafirlerine hizmet verecek olan Metrogarden, ayrıca sosyo-kültürel gelişime katkıda bulunacak olan spor salonu ve sineması ile de en fazla tercih edilen buluşma noktalarından biri olmaya aday… 

Metrogarden Alışveriş Merkezi’nin yürüme mesafesinde bin, yakın çevresinde 5 bin villa ve 20 bini lüks 150 bin konut bulunuyor. 10 dakikalık araç mesafesinde ise 650 bin, 15 dakikalık araç mesafesinde 1 milyon 100 bin, 20 dakikalık araç mesafesinde ise 1,5 milyon kişi yaşıyor. 

2015 yılında Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun açılmasıyla Necip Fazıl metro durağından direkt ulaşım sağlanacak Alışveriş Merkezi, alışveriş ve eğlence için herkese zengin seçenekler sunuyor. 

Son Güncelleme: 05.09.2014 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.