Motorine ağır zam | Gece yarısı zamlı satış başlıyor

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları düşerken, Türkiye'de akaryakıt zamları durmak bilmiyor. Bu gece yarısı motorine 1 lira 96 kuruş zam geliyor.

18 Mart 2022 Cuma 11:22
Motorine ağır zam | Gece yarısı zamlı satış başlıyor






Motorin'e ağır zam | Gece yarısı zamlı satış başlıyor



Enerji fiyatlarının artışı devam ederken akaryakıta gelen zamlar dur durak bilmiyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 96 kuruş zam geleceği belirtildi.

Akaryakıta peş peşe gelen zamlar, yurttaşların belini bükmeye devam ediyor. İndirimlerin ardından bu gece motorine büyük bir zam gelmesi bekleniyor. Motorine 19 Mart itibarıyla 1 TL 96 kuruş zam yapılacak.

KRT'den Olcay Dilek'in haberine göre, sürücülerin cebini yakan zamlar, diğer kalemlerde de fiyat artışına yol açıyor. Geçtiğimiz günlerde dünya çapında petrolde yaşanan düşüş motorin ve benzin fiyatlarına da yansımıştı.

Son Güncelleme: 18.03.2022 19:24
Anahtar Kelimeler:
ZamBenzinMotorinPetrol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.