Motorine zam | 24 saat sonra yeniden artıyor

Akaryakıt ürünlerine yapılan indirimlerin zam olmadığından yakınan Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, peş peşe gelen zamların ardından sessizliğe büründü.

15 Ağustos 2022 Pazartesi 08:55
Motorine zam | 24 saat sonra yeniden artıyor






Motorine zam | 24 saat sonra yeniden artıyor


TV ekranlarında akaryakıt fiyatlarına gelen 2 liralık indirimi ballandıra ballandıra anlatan bakan Nurettin Nebati 'Bu indirimi nedense manşetlerde göremedik' sözlerinin üzerinden 72 saat geçti. Bu süre içerisinde motorine 2, benzine ise bir zam geldi. Sektör temsilcileri benzine ikinci bir fiyat artışının da birkaç gün içinde gelebileceğini iddia ediyor. Yeni zam ise gece yarısı pompa fiyatlarına yansıyacak.

Petrol fiyatları ve dolar /TL'de yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Motorine yarından itibaren geçerli olmak üzere 1,26 TL'lik zam bekleniyor.

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor.


2 gün önce motorine gelen 82 kuruşluk zammın ardından bugün de 1 lira 26 kuruş zam geldi. 

BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM VAR MI?

NTV'de yer alan habere göre, salı gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda yine 1,26 TL'lik fiyat artışı bekleniyor. 

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 23.18 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 21.16 liradan satılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.