Odeabank’a ödül yağmuru

Odeabank, 3 altın 5 gümüş ve 6 bronz ödül ile Stevie Awards’ın yıldızı oldu.

15 Ağustos 2014 Cuma 07:47
Odeabank’a ödül yağmuru






Odeabank’a ödül yağmuru
Odeabank, uluslararası iş dünyasının saygın ödüllerinden Stevie Awards’ta 13 ayrı kategoride 14 ödüle layık görüldü

 

Bankacılık sektörünün en genç ve yenilikçi oyuncusu Odeabank, uluslararası iş dünyasının saygın ödüllerinden Stevie Awards’ta farklı ürün ve hizmetleriyle 13 ayrı kategoride 14 ödül kazandı.

Kişiye özel bankacılık hizmetleri, teknolojik yatırımları ve başarılı yönetim modeliyle uluslararası arenada takdir toplamaya devam eden Odeabank, 3 altın 5 gümüş ve 6 bronz ödül ile Stevie Awards’ın yıldızı oldu.

 

Türkiye’de bankacılık sektörüne oldukça hızlı bir giriş yapan Odeabank, 11. Stevie Awards’ta 13 farklı kategoride adını dünyanın en iyileri arasına yazdırdı. Türkiye’den en çok ödül alan şirket ünvanını da alan Odeabank, her yıl en iyi ürün, hizmet, iletişim ve pazarlama projelerine verilen dünyanın en saygın ödüllerinden 14’ünün sahibi oldu.

 

Odeabank’tan ödül rekoru

 

Odeabank, Bank’O Card websitesi ile “Yılın En İyi Arayüz Tasarımı”, Odeabank websitesi ile bankacılık sektöründe “En İyi Kurumsal Websitesi”, Bank’O Card Axess kredi kartı lansmanı ile “Yılın Finansal Kart Pazarlama Kampanyası” alanında 3 altın ödüle layık görüldü.

 

Odeabank 3 altının yanı sıra 5 Gümüş ve 6 Bronz ödülün de sahibi oldu.

 

11. Stevie Awards Odeabank’ın Gümüş ödülleri

 

Odeabank A.Ş. / Yılın Şirketi – Bankacılık – Gümüş Stevie Ödülü

 

Odeabank A.Ş. / Avrupa’da Yılın En Hızlı Büyüyen Şirketi – Gümüş Stevie Ödülü

 

Odeabank Kurumsal Website / En iyi Website Açılış/Ana Sayfası – Gümüş Stevie Ödülü

 

Bank’O Card Website / En İyi Genel Websitesi Tasarımı – Gümüş Stevie Ödülü

 

Odeabank İK Direktörü Figen Karatan / Yılın İnsan Kaynakları Yöneticisi – Gümüş Stevie Ödülü

 

11. Stevie Awards Odeabank’ın Bronz ödülleri

 

Odeabank A.Ş. / Avrupa’da Yılın En İnovatif Şirketi – Bronz Stevie Ödülü

 

Odeabank Direkt Bankacılık, İşlem Bankacılığı ve İş Çözümlerinden Sorumlu GMY / Yılın Bilişim Teknolojileri Yöneticisi – Bronz Stevie Ödülü

 

Odeabank İK Departmanı / Yılın İnsan Kaynakları Departmanı – Bronz Stevie Ödülü

 

Odeabank Facebook Fan sayfası / En iyi Fan/Grup Sayfası – Bronz Stevie Ödülü

 

Bank’O Card Facebook Fan sayfası / En iyi Fan/Grup Sayfası – Bronz Stevie Ödülü

 

Nakit Hazır – Tüketici Finans Çözümü / Yılın En İyi Ürün ve Hizmeti – Finansal Hizmetler – Bronz Stevie Ödülü

 

Dünyanın en iyilerinin yarıştığı Stevie Awards’tan gelen ödülleri değerlendiren Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya “Ekim 2012 tarihinde faaliyete başlamış bir Banka olarak, bu kadar kısa sürede uluslararası arenada bu takdiri görebilmek gurur verici. Odeabank’ı kurarken önümüze teknolojik gelişmelerle değişen tüketici ihtiyaçlarının, iç görüsünün ve yaşam tarzının getirilerini aldık. Bilgi çağının mucizelerini bankacılık sektörüne entegre ederek geleceğin bankasını kurduk. Uluslararası arenanın bu prestijli ödülleri ile geleceğe doğru daha da emin ve sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.

 

Türk Bankacılık Sektöründe 15 yıl aradan sonra verilen ilk ticari bankacılık lisansıyla 2 Ekim 2012’de faaliyetlerine başlayan Odeabank, Haziran 2014 sonu itibariyle 20,4 milyar TL varlık büyüklüğüne ulaşarak sektörün önemli bankaları arasında yerini aldı. Odeabank, Lübnan menşeili ana hissedar Bank Audi’nin sağladığı güçlü sermaye desteği ve büyüme stratejisi çerçevesinde kurumsal, ticari, KOBİ ve bireysel müşterilerine Türkiye çapında 45 şubesi ve 1.300 çalışanıyla farklı bir bankacılık deneyimi sunuyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.