Odeabank't​a bütün ihtiyaçlar için "Nakit Hazır"

Odeabank, müşterilerinin Kurban Bayramı’nı “Nakit Hazır” sürprizi ile kutluyor.

04 Ekim 2013 Cuma 09:30
Odeabank't​a bütün ihtiyaçlar için






Odeabank, müşterilerinin Kurban Bayramı’nı “Nakit Hazır” sürprizi ile kutluyor. Kampanya, günde 3 TL’ye 3000 TL, 5 TL’ye 5000 TL seçenekleriyle nakit ihtiyaçlarını düşük taksitli ödeme alternatifleri ile kolayca çözüyor. “Nakit Hazır”da dosya masrafı ödenmiyor, belge, kefil gibi başvuru prosedürleri bulunmuyor. Geri ödemeleri 2014’te başlayan krediye başvurmak ise  bir SMS yollamak kadar kolay.
Odeabank, Kurban Bayramı öncesi nakit sıkıntısına “Nakit Hazır”la çözüm sunuyor. İhtiyaçlarını hızlıca, kolayca ve düşük taksitlerle karşılamak isteyenler günde 3 TL’ye 3000 TL, 5 TL’ye 5000 TL ya da daha fazla tutarlar için farklı ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyor.
Kampanya dahilinde masrafsız, kefilsiz, evraksız kullanılan kredilerde, 48 aya kadar vade imkanı bulunuyor, müşteriler dilerse ödemelerine  2014’te başlıyor. “Nakit Hazır”a sadece bir SMS’le zahmetsizce başvuruluyor. 8444’e KREDIM yazıp bir boşluk bırakıp TC kimlik numarası yazılarak yollanıyor. Başvurular ayrıca www.odeabank.com.tr adresinden, 444 8 444 çağrı merkezinden ve Odeabank şubelerinden de yapılabiliyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.