OTİAD ile Osmanbey'de Yerli markalara AVM desteği 

Hazır giyim sektörünün devlerini bünyesinde toplayan OTİAD, üyelerine Türkiye'nin en büyük AVM'lerinde ön ödemesiz, kirasız Pop-Up mağaza açma fırsatı sağlıyor.

27 Mart 2019 Çarşamba 11:41
OTİAD ile Osmanbey'de Yerli markalara AVM desteği 






OTİAD ile Osmanbey'de Yerli markalara AVM desteği

Türk hazır giyiminin öncü kuruluşu Osmanbey Tekstilci İş İnsanları derneği (OTİAD) ile  Türkiye'nin en büyük AVM zincirleri arasında yer alan ParkAdana ve Atlas AVM arasında yürütülen proje sektöre olumlu yönde katkı sağlayacak. Hazır giyim sektörünün devlerini bünyesinde toplayan OTİAD, üyelerine Türkiye'nin en büyük AVM'lerinde ön ödemesiz, kirasız Pop-Up mağaza açma fırsatı sağlıyor. JLL ile Otiad arasında geçtiğimiz günlerde başlatılan proje kapsamında İstanbul'da Atlas AVM, Adana'da ise ParkAdana AVM pilot uygulama merkezi ilan edildi. Yıllık 1.5 milyar dolarlık ihracat potansiyeline sahip Osmanbey hazır giyim üreticileri perakendeciliğe, kira ve ön ödeme masrafı yapmadan tüketici ile doğrudan buluşacak.

PROJE YÜZLERCE MARKAYA BÜYÜK FIRSAT SAĞLAYACAK

 
Adana'nın en büyük alışveriş merkezi ParkAdana AVM ile, istanbul'da Atlas AVM içerisinde projelendirilen Pop-Up mağazalar için ‘Yeni küresel markalar yaratmaya ilk adımı atıyoruz' diyen OTİAD Başkanı Rıdvan Kandağ şunları söyledi: "Bu proje her haliyle üyelerimiz ve Osmanbey için heyecan verici. 3 aydan, 12 ay a kadar hiçbir yatırım yapmadan, kira ödemeden, sadece ciroya dayalı organize perakendeyi test etme fırsatı veren projeyi hazır giyim sektörü için büyük fırsat olarak görüyoruz. Tekstil sektörü daralan piyasalar içinde her dönemde kendine yeni çıkış yolları bulur. Daha büyük kriz dönemlerinde yeni pazarlarda rüştünü ispatlayan Osmanbey esnafı, yatırımcısı, üreticisi, kendi markalarıyla doğrudan tüketiciye ulaşacak. Projenin İstanbul ve Adana uygulamasından elde edeceğimiz deneyimlerle tüm Türkiye çapında daha geniş kapsamlı iş fırsatlarının ortaya çıkacağına inanıyoruz."

2018 YILINDA 163 ÜLKEYE İHRACAT YAPTIK

Osmanbey'in geçtiğimiz yıl 163 ülkeye hazır giyim ve tekstil ürünü ihracatı gerçekleştirdiğini belirten Kandağ, bu yıl yurt içinde yeni markaların daha da güçlenmesine önem verdiklerini söyledi. Kandağ şu bilgileri verdi; "Aralarında Kığılı, Damat, İpekyol, Avva, Adl, Alvina, Roman, Gizia, Panço, Gıovane Gentile, Serpil, Efor ve Jakamen gibi markaların küresel güç haline gelmelerinden gurur duyuyoruz. Büyük AVM'ler içinde Osmanbey esnafı bir tek kuruş kira ödemeden Pop-Up mağazalar içinde doğrudan tüketici ile buluşacak. Perakende satış tecrübesi ile markalarını güçlendirecekler. İç piyasa deneyimi ile yurt dışında daha başarılı işlere imza atacaklar."dedi.

Son Güncelleme: 27.03.2019 11:46
Anahtar Kelimeler:
OTİADJLLParkAdanaAtlas AVM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.