Pegasus'la vizenizi evinizden alın

Pegasus, geniş ek ürün ve hizmet seçeneklerine yurt dışı seyahatlerinin en zorlu aşaması olan vize başvuru hizmetini ekledi

18 Ağustos 2014 Pazartesi 16:53
Pegasus'la vizenizi evinizden alın






Pegasus'la vizenizi evinizden alın

Pegasus,  geniş ek ürün ve hizmet seçeneklerine yurt dışı seyahatlerinin en zorlu aşaması olan vize başvuru hizmetini ekledi

Ek ürün ve hizmetleriyle misafirlerinin seyahatlerini, ihtiyaçlarına uygun olarak kişiselleştirmesine imkân veren Pegasus Hava Yolları; misafirlerine www.flypgs.com üzerinden vize başvuru hizmeti sunmaya başladı. Hizmetten, başvurularını yaparken uçak biletlerinin rezervasyon kodunu yazan Pegasus misafirleri indirimli yararlanabiliyor.

Pegasus Hava Yolları, misafirleri için sunduğu geniş ek ürün ve hizmet seçeneklerine yurt dışı seyahatlerinin en zorlu aşaması olan vize başvuru hizmetini ekliyor. Vize A.Ş şirketi aracılığıyla sunulan hizmete, www.flypgs.com ana sayfasında bulunan ‘Pegasus’la Uçuş’ sekmesinde yer alan ‘Vize İşlemleri’ butonundan veya vize.flypgs.com adresinden ulaşılabiliyor. Site üzerinden Pegasus ile uçuşu olmayanların da kullanabildiği vize hizmetini, başvuruları sırasında Pegasus’tan aldıkları uçak biletinin rezervasyon kodunu formlarına ekleyen misafirler indirimli olarak satın alabiliyor.

Bir tıkla vize başvurusu yapmak mümkün

Pegasus Hava Yolları’nın eve servis vize hizmeti, hizmetin satın alma işleminin tamamlandığına dair gelen bilgilendirme maili ile başlıyor. Vize A. Ş. Yetkilisi, misafire ulaşarak vize başvurusunun yapılacağı konsolosluk ve gerekli evraklarla ilgili misafiri bilgilendiriyor. Pasaportu ile beraber başvuru için gerekli tüm evraklarını Vize A.Ş’ye ulaştıran misafirin başvurusu, Vize A.Ş. tarafından konsolosluğa iletiliyor. Konsolosluk, misafirden herhangi bir ek evrak talep etmez ya da aksi bir durum söz konusu olmazsa pasaportun teslim edilme ve konsolosluktan çıkış tarihini misafire bildirerek misafirin pasaportunu, kargo veya moto-kurye ile misafirin istediği adrese teslim ediyor.

Pegasus misafirleri ayrıca, vize süreçleri devam ederken www.flypgs.com’da yer alan durum sekmesinden vize işlemlerinin hangi aşamada olduğunu kolaylıkla takip edebiliyor. Vize başvuru sürecinde ek bir bilgi almak istemeleri halinde destek@vizeas.com.tr mail adresi ya da 0212 368 49 09 telefon numarası üzerinden yardım hizmeti alabiliyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.