Samsung, Galaxy S20 serisi ürünleri ve Galaxy Z Flip için sipariş dönemi

Samsung’un dün lansmanını gerçekleştirdiği Galaxy S20 serisi ürünleri ve Galaxy Z Flip için Türkiye’den siparişler alınmaya başlandı. 

22 Şubat 2020 Cumartesi 16:39
Samsung, Galaxy S20 serisi ürünleri ve Galaxy Z Flip için sipariş dönemi






 SamsungGalaxy S20 serisi ürünleri ve Galaxy Z Flip için siparişler alınmaya başlandı. 

    Samsung’un dün lansmanını gerçekleştirdiği Galaxy S20 serisi ürünleri ve Galaxy Z Flip için Türkiye’den siparişler alınmaya başlandı. Galaxy S20 Kozmik Gri, Kozmik Mavi, Kozmik Pembe; Galaxy S20+ Kozmik Siyah, Kozmik Mavi, Kozmik Gri; Galaxy S20 Ultra ise Kozmik Siyah, Kozmik Gri renk seçeneklerine sahip olacak. Bu üç modelin ön siparişleri bugünden itibaren (12 Şubat 2020) https://shop.samsung.com/tr adresi üzerinden alınmaya başlandı. Ön sipariş kampanyası çerçevesinde, Galaxy S20+ ve Galaxy S20 Ultra siparişi veren tüketicilere tavsiye edilen satış fiyatı 899 TL değerinde Galaxy Buds+ hediye edilecek. Mart ayında Türkiye’de yetkili mağazalarda satışa sunulması planlanan Galaxy S20 serisinin tavsiye edilen perakende satış fiyatları ise Galaxy S20 için 7.799 TL, Galaxy S20+ için 9.299 TL ve Galaxy S20 Ultra için 11.999 TL. Kampanya hakkında hazırlanmış videoyu izlemek için:

    Samsung’un aynı etkinlikte tanıtılan yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip için de yine bugünden itibaren (12 Şubat 2020) online siparişler https://shop.samsung.com/tradresi üzerinden alınmaya başlandı. Parlak Siyah ve Parlak Mor renk seçenekleri ile mart ayında Türkiye’de satışa sunulacak bu telefonun tavsiye edilen satış fiyatı ise 13.499 TL. Ayrıca Galaxy Z Flip için özel müşteri servis hattı da oluşturuldu. Tüketiciler 0850 22 20 847 (VIP) no’lu hattan ulaştıkları deneyimli temsilcilerden hizmet alabilecek. Galaxy Z Flip ile birlikte 1 yıl Ekran Koruma Desteği alınabilecek. Bu koruma desteği ile tüketiciler satın alma tarihinden itibaren 12 ay içerisinde bir kereye mahsus, ekran tamirini 699 TL’lik özel fiyatla gerçekleştirebilecek.

Son Güncelleme: 22.02.2020 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.