Teknosa’dan yeni yıl için hediye kampanyası

İSTANBUL (AA) - Teknosa, yeni yıl hediyesi arayışına giren müşterileri için 19-25 Aralık tarihlerinde geçerli olacak Harcadıkça Kazan kampanyası başlattı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, müşterilerine akıllı telefonlardan notebooklara,...

19 Aralık 2017 Salı 11:23
Teknosa’dan yeni yıl için hediye kampanyası






İSTANBUL (AA) - Teknosa, yeni yıl hediyesi arayışına giren müşterileri için 19-25 Aralık tarihlerinde geçerli olacak Harcadıkça Kazan kampanyası başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, müşterilerine akıllı telefonlardan notebooklara, birbirinden renkli aksesuarlardan küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine kadar birçok teknolojik hediye seçeneği sunan Teknosa, Disney Collection ürünleriyle de çocukları sevindirecek.

19-25 Aralık tarihlerinde geçerli olacak Harcadıkça Kazan kampanyası ile Teknosa mağazaları ve teknosa.com'dan 300 lira ve üzeri alışveriş yapanlar Preo My Sound BT 06 kablosuz kulak içi kulaklıklara ve Premier PRK-5918 1800W Çelik Su Isıtıcı'ya 19,9 liraya, 700 lira ve üzeri alışveriş yapanlar Philips Bt1214/15 Erkek Bakım Seti veya Ar5021 Arzum Vanessa saç düzleştiriciye 49,9 liraya sahip olabilecek.

1300 lira ve üzeri alışveriş yapanlar ise Samsung Galaxy Tab 3 7 Wi-Fi Tablet'e 199,9 liraya, 2 bin 500 lira ve üzeri alışveriş yapanlar Preo P3 Akıllı Telefon veya Samsung 24 uydu alıcılı LED TV'ye 399 liraya sahip olma fırsatını yakalıyor. Ayrıca, Teknosa 22-31 Aralık tarihleri arasında Kişisel Bakım ve Küçük Ev Aletleri'nde yüzde 25'e varan indirimler sunuyor.

Firma, son model notebook ve tabletlerdeki kampanyalarla hem yetişkin hem de çocuklara hitap ediyor. Kampanya kapsamında Disney Collection ürünleri ile tekstil ve kırtasiye ürünlerine de indirimli fiyatlarla sahip olunabiliyor.

21 Aralık tarihine kadar kostüm, kostüm ayakkabısı ve aksesuarlarında yüzde 25 indirim fırsatı sunan Teknosa, 31 Aralık tarihine kadar sürpriz indirim ve kampanyalar gerçekleştirmeye devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
Teknosa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.