TSKB’ye Corporate Games’den iki madalya

TSKB Ekibi turnuvada, ‘Tek Erkekler 40+’ kategorisinde ikinci, ‘Karma Çiftler’de üçüncü olarak, gümüş ve bronz madalyanın sahibi oldu.

08 Temmuz 2014 Salı 09:26
TSKB’ye Corporate Games’den iki madalya






TSKB’ye Corporate Games’den iki madalya

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Masa Tenisi Takımı, İngiltere’nin Liverpool kentinde düzenlenen Uluslararası Corporate Games Masa Tenisi Turnuvası’nda iki madalya birden kazanarak, büyük bir başarıya imza attı.

Turnuvada TSKB’yi Sistem Destek ve İşletim Yöneticisi Ali Güller ve Krediler Yöneticisi Sevilay Kıran temsil etti. Ali Güller, ‘Tek Erkekler 40+’ kategorisinde rakiplerini eleyerek ikinciliği elde etti. ‘Karma Çiftler’ kategorisinde ise Ali Güller ve Sevilay Kıran’dan oluşan TSKB takımı, son derece çekişmeli geçen müsabakalar sonrasında rakiplerini geride bıraktı ve üçüncülük madalyasını almaya hak kazandı.

Bugüne kadar düzenlenen en kapsamlı kurumlar arası spor aktivitesi olan Uluslararası Corporate Games’e Masa Tenisi Turnuvası kapsamında toplam 89 sporcu katıldı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.