Türk Telekom'un milletvekillere kıyağı vatandaşı çıldırttı

Dünyanın en pahalı internetini ve cep telefonu tarifesini dar gelirli tüketiciye satan telekom şirketlerinin, on binlerce lira maaş alan, kıyak emeklilikle ömür boyu hayatlarını bolluk içinde sürdüren milletvekillerine uyguladığı ayrıcalıklı tarife vatandaşları çılgına çevirdi.

03 Mayıs 2019 Cuma 08:41
Türk Telekom'un milletvekillere kıyağı vatandaşı çıldırttı






Türk Telekom'un milletvekillere kıyağı vatandaşı çıldırttı

Tüketicisine adeta 'Tarife kazığı' atan TürkTelekom, eski sahibi Öger Telekom'un milyarlarca dolarlık borcunu Türk bankalarının sırtına yüklerken, milletvekillerine uyguladığı ayrıcalıklı tarife sosyal medyada günün konusu oldu.

Temettülerini bile dağıtmadan Türkiye'den kaçak Öger Telekom'un sahipleri, yöneticileri için nasıl bir hukuki sürecin başlatıldığı bilinmezken,

Türk Telekom'un yeni yönetimi milyarlarca borcu yapılandırmaya öncülük eden milletvekillerine hayatının kıyağını yaptı. Milyonlarca abonesine dünyanın en pahalı internet ve telefon tarifesini satan Türk Telekom'un milletvekili tarifesini görenler 'Yok artık' demekten kendisini alamıyor.

20 GB İNTERNET 3 BİN DAKİKA KONUŞMA 29 TL

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden Türk Telekom'un milletvekillerine özel 29 TL'ye sattığı 12 ay taahhütlü her yöne 3 bin dakika, bin SMS ve 20 GB internet bulunan paketi, sosyal medyada tartışma konusu oldu. 

Türk Telekom'un milletvekillerine özel paketini fark eden sosyal medya kullanıcıları, 2019 başından itibaren 22 bin 200 TL maaş alan milletvekillerine özel telefon tarifesini eleştirirken, "Ben cebimdeki 3 kuruşla mobil internete dünyanın parasını veriyorum" gibi yorumlar yaptı.

Türk Telekom'un internet sitesindeki bilgilere göre, 12 ay taahhütlü paketin ücret 29 TL olurken, şebeke içi 5 bin dakika, diğer operatör ve sabit hatlar yönüne 3 bin dakika, her yöne bin SMS ve 20 GB internet kullanma hakkı veriliyor.

Anahtar Kelimeler:
Türk Telekom
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.