Turkcell'de 4 üst düzey atama

Turkcell dört genel müdür yardımcılığı pozisyonuna atama kararı aldı. Turkcell'de üst düzey dört atama yapıldı.

08 Temmuz 2014 Salı 08:34
Turkcell'de 4 üst düzey atama






Turkcell'de 4 üst düzey atama

Seyfettin Sağlam Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Banu İsçi Sezen Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Doğa Ünay Grup Strateji ve Stratejik Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Burak Ersoy da Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gercekleşen duyuruda şu ifadelere ortam verildi: "Şirketimiz İdare Kurulu, 7 Temmuz 2014 tarihli toplantısında; Sn. Seyfettin Sağlam'ın Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına; Sn. Seyfettin Sağlam'a bağlı olarak görev yapmak üzere Sn. Banu İşçi Sezen'in Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına; Sn. Doğa Ünay'ın Grup Strateji ve Stratejik Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına; Bireysel Satış ve Pazarlama'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül'e bağlı olarak görev yapmak üzere Sn.
Burak Ersoy'un Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar vermiştir.
Seyfettin Sağlam, ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nden mezun olmuş, Marmara Üniversitesi'nde Uluslararası Kalite Yönetimi dalında yüksek lisansını tamamlamıştır. Çalışma hayatına 1998 senesinde MSC Danışmanlık'ta başlamıştır. Tekstilbank'ta İnsan Kaynakları Şefliği, Yıldız Holding'de Ambalaj, Bilişim, Mali Hizmetler ve Perakende Gruplarından sorumlu İnsan Kaynakları Grup Müdürlüğü sorumluluklarını üstlenmiştir. T.C Ziraat Bankası'nda İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış, Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş.'nde İdare Kurulu Üyeliği yapmıştır. Ardından Rixos Hotels ve Sembol İnşaat A.Ş.'de İdare Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu üyesi olarak görev yapan Seyfettin Sağlam, İkinci Ocak 2013 tarihinde Başkan Danışmanı olarak İMKB'de çalışmaya başlamış ve 07 Mart 2013 itibarıyla IMKB Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Banu İşçi Sezen, 2003 senesinde Turkcell İnsan Kaynakları ekibine yer aldı ve 2008 senesi itibarıyla Turkcell Akademi Direktörü olarak tayin edildi . Turkcell Grubu'na katılmadan evvel sırasıyla İzmir Ticaret Borsası, Garanti Bankası, Humanitas Doğuş, Sulh Sigorta şirketlerinde yönetici olarak görev yaptı. 30 Nisan 2014'ten beri Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürütmekte olan Sezen, Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü'nden başarıyla mezun oldu .

Doğa Ünay, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Aselsan Haberleşme ve Bilgi Teknoloji Grubu'nda haberleşme üretim mühendisi ve Motorola Haberleşme Sistemleri Grubu Almanya ve İngiltere ofislerinde kıdemli sistem ve planlama mühendisi olarak çalışmıştır. 2006 senesinde Harvard Üniversitesi İşletme Bölümünden MBA derecesi almış, akabinda strateji ve yönetim danışmanlığı firması Bain & Co Boston ofisinde kıdemli danışman olarak çeşitli projelerde ortam almıştır. 2008 senesinde Turkcell'e dahil olan Doğa Ünay sırasıyla Kurumsal Strateji uzmanı ve son olarak da CEO Destek Direktörlüğü görevlerinde bulunmuştur.

Burak Ersoy, 1992 senesinde ODTÜ Maden Mühendisliğinden mezun olmuş, 1998 senesinde yüksek lisansını Gazi Üniversitesi Pazarlama bölümünde tamamlamıştır. Bayındır Menkul Kıymetler'de Yatırım Danışmanı olarak kariyerine başlayan Ersoy, sırasıyla J&H Marsh&MC Lennan'da Bölge Yöneticiliği, Marsa ve Marsa Kraft'ta Ticari Pazarlama, Satış Geliştirme ve Grup Satış Müdürlüğü pozisyonlarında görev almıştır. 2010 senesinde Turkcell'e dahil olan Burak Ersoy, Bireysel Satış Kanal Müdürlüğü, Kurumsal Küçük Ölçekli Firmalar Müdürlüğü ve Kurumsal Küçük Ölçekli Firmalar Direktörlüğü pozisyonlarını yürütmüştür."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.