Türkiye'nin en büyüğüydü | BtcTurk çöktü

Kripto varlık servis sağlayıcısı BtcTurk teknik aksaklık nedeniyle web sitesinde erişim sorunu yaşandığını açıkladı.

24 Ocak 2022 Pazartesi 10:00
Türkiye'nin en büyüğüydü | BtcTurk çöktü






Türkiye'nin en büyüğüydü | BtcTurk çöktü

Türkiye'de büyük bölümü küçük tasarruf sahibi olduğu tahmin edilen çok sayıda yatırımcı dolar bazında fiyatlandığı, ülkedeki yüksek enflasyona karşı koruma oluşturduğu için gündelik değer artışı ve kayıpların yüksek olduğu kripto para piyasasına yönelmişti.

Kripto varlık servis sağlayıcısı BtcTurk'e erişim sağlanmamasının ardından şirket tarafından Twitter'dan yapılan paylaşımda, "Servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle bazı kullanıcılarımız BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşamaktadır. Teknik ekibimiz konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.

''ENDİŞELENECEK BİR DURUM YOK''

BtcTurk kurucusu Kerem Tibuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Microsoft kaynaklı teknik bir sorun var, arkadaşlar uğraşıyor. Biraz zaman alabilir. Endişelenecek bir durum yok" diye belirtti.

Anahtar Kelimeler:
BtcBTCTurk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.