Twitter dükkan açtı.. Twitter artık ticaret yapacak..

Sosyal medyanın haşarı çocuğu twitter yeterli reklam gelirine ulaşamayınca ticarete el attı.

09 Eylül 2014 Salı 09:34
Twitter dükkan açtı.. Twitter artık ticaret yapacak..







Twitter iyi yere dükkan açtı.. Twitter artık ticaret yapacak..

Twitter'dan ticaret devrimi, Ünlü markalar twitter üzerinden dükkat açmaya hazırlanıyor. Sosyal medyanın haşarı çocuğu twitter yeterli reklam gelirine ulaşamayınca ticarete el attı. Şimdiye kadar 140 karekterle dünyayı değiştirmeyi hedefleyen ünlü şirket artık kullanıcılarına tek tuşla ürün satmaya başlıyor. Twitter'da dükkan açan ilk ünlü marka Burberry ve The Home Depot oldu. Şimdilik iki marka ve ABD'de birkaç eyalette test edilecek olan sistem yakında tüm dünyada yerel dükkanlara dönüşebilir..

Twitter bugün platformuna 'satın al' butonu eklediğini açıkladı. Bu özellikle kullanıcılar Twitter üzerinden alışveriş yapabilecek.

Twitter’dan büyük ticari hamle… Sadece promote tweetlerden kazandığı paralarla devasa bir bütçeye sahip olan şirket bundan sonra bir de platformuna ‘al’ sekmesi ekliyor. Artık Twitter kullanıcıları tek tuşla online alışveriş yapabilecekler.  ‘Al’ özelliği ilk önce Amerika’nın belirli bir bölümünde devreye alınacak. Daha sonra zamanla dünya çapına yayılacak. Burberry ve The Home Depot gibi ünlü şirketlerin ürünleri de Twitter’dan satılmaya başlanıyor.
Son Güncelleme: 09.09.2014 09:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.