Uzmanfoni'den Nasıl Para Kazanabilirim

Grafik Tasarım,İnternet Reklamcılığı,Yazı ve Çeviri,Yazılım&Teknoloji,Video&Animasyon,Ses&Müzik ve İş&Yönetim konularında yetenekli uzmanlara sahiptir.

24 Şubat 2019 Pazar 13:38
Uzmanfoni'den Nasıl Para Kazanabilirim






Uzmanfoni'den Nasıl Para Kazanabilirim

Uzmanfoni, freelancer uzmanlar ile küçük ve orta ölçekli firmaları bir araya getiren pazaryeridir.

%15 Komisyon oranı ve Ofiste Eş zamanlı çalışma imkanı ile rakiplarinden sıyrılan Uzmanfoni'de başlıca Grafik Tasarım,İnternet Reklamcılığı,Yazı ve Çeviri,Yazılım&Teknoloji,Video&Animasyon,Ses&Müzik ve İş&Yönetim konularında yetenekli uzmanlara sahiptir.

Uzmanfoni, binlerce farklı hizmet arasından aradığınız hizmeti bulmanın en uygun yoludur. Şirketlerin ve hizmet arayışı içinde olanların başvuru noktasıdır. Üyeliği gerçekleştiren alıcılar, uzman satıcılara ulaşarak hizmet satın alır. Ancak uzmanfoni.com hizmetini satmak isteyenler için de oldukça kaliteli bir platformdur.

 Başarılı bir yol haritası sayesinde yüksek miktarlarda para kazanmak mümkündür. Yeteneklerinin farkında olan herkes platformda para kazanabilir. Uzmanfoni yıllardan gelen tecrübesiyle kazandırmaya devam ediyor.

 Başarılarınızı Ön Plana Çıkarın!

 Uzmanfoni'de freelance üyelik atılması gereken ilk adımdır. Bu aşamadan sonra ise ilan vermek gerekmektedir. İlan vermek aslında ilk ve en etkili kısımdır. İlanın çekiciliği, yeteneklerinizi ne kadar ön plana çıkardığı aranan kriterdir.

 İlanınız yeteri kadar göz alıcıysa müşterilerden talep gelecektir. Bu talepler sistem üzerinden ulaşmaktadır. Bu aşamada müşterilerle karşılıklı mesajlaşma söz konusudur. İsteklere verilen cevaplar hızlı olmalıdır. Aksi taktirde müşteri farklı bir uzmanla iletişime geçebilir. Verilen yanıtların müşteriyi tatmin edecek nitelikler taşıması da önemlidir.

 Müşteri hiçbir zaman risk almak istemez. Bu sebeple öz güven önemlidir. Grafik Tasarım kategorisinde de yeteneklerinizi paylaşabilirsiniz.  Çok başarılı olmak bazen tek başına yeterli olmayabilir. Etkili iletişim de bu hususta önem taşıyan unsurlar arasındadır. Her zaman olmasa da genellikle kazandıran bir unsur olduğu da bilinen bir gerçektir.

 İlk Hedef: Müşteri Memnuniyeti

 Aslında ürününü ve hizmetini pazarlayan herkesin ilk önem verdiği konu müşteri memnuniyeti olmalıdır. Hizmet sürecinde müşterilerle uygun ve kaliteli dil kullanmak hizmet puanının artmasında önem taşır.

 Memnun olan müşteri sayısı arttıkça başarı oranı da artmaktadır. Her müşteriye ürün teslimi için belli bir zaman verilmektedir. Bu zamanın çok uzak bir tarih olmaması oldukça önemlidir. Ayrıca ürünü zamanında ve eksiksiz teslim etmek puanınızı artırmaktadır. Müşteri memnuniyeti kriteri ile yola çıkan uzmanlar hedefledikleri başarıya ulaşmaktadır.

Anahtar Kelimeler:
UzmanfoniGrafik Tasarım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.