• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Vestel'den "tek tuşla deterjan siparişi"
Ekonomi
Yayınlanma: 04 Ocak 2018 - 10:44

Vestel'den "tek tuşla deterjan siparişi"

Vestel İcra Kurulu Başkanı Erdoğan: - "Vestel olarak Türkiye'de bir ilke imza atıyor, yeni teknolojiler ile alışkanlıkları değiştirerek yepyeni bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz"

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Vestel'den “tek tuşla deterjan siparişi“
İSTANBUL (AA) - Vestel ve P&G, çamaşır makineleri için 'tek tuşla deterjan siparişi' veren 'Kolay Gelsin' teknolojisini Türkiye'de hayata geçiriyor.

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, yeni nesil perakendecilik anlayışıyla nesnelerin interneti (IoT) üzerine çalışan Vestel, otomatik deterjan siparişi veren çamaşır makinesi ile Türkiye'de akıllı ev konseptinin gelişimi için yeni bir adım attı.

P&G iş birliğiyle Vestel çamaşır makinelerine entegre edilecek deterjan butonu, mobil uygulama üzerinden deterjan siparişini otomatik olarak verecek. 2018’in ilk çeyreğinde hayata geçecek proje ile birlikte eve deterjan taşımaya gerek kalmayacak.

2018 yılında 10 kilogram kapasiteli çamaşır makinesi satın alan tüketicilere dijital deterjan sipariş butonu 'Kolay Gelsin', Vestel ve Ariel iş birliği ile sunulacak. Butonun kurulumu Vestel yetkili servisleri tarafından yapılacak. Eş zamanlı olarak tüketicinin akıllı telefonuna yüklenecek uygulama ile tüketicinin adres, kredi kartı bilgileri ve deterjan seçeneği sisteme girilecek.

Evdeki deterjan azaldığında, kullanıcı makine üzerindeki butona basarak siparişini otomatik olarak verecek. Vestel, bu projede P&G'nin çamaşır deterjanı markası Ariel ile ilerleyecek.

2018’in ikinci çeyreğinde projenin ikinci aşaması hayata geçecek. Otomatik dozaj sistemli çamaşır makineleri, deterjan seviyesi belli bir sınırın altına indiğinde kendi deterjan siparişini verip ürünün eve teslim edilmesini sağlayacak.

 

- 'Dünyada internet bağlantılı cihaz sayısının 50 milyara ulaşması bekleniyor'

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, dijital deneyim fırsatlarına büyük önem verdiklerini belirterek, 'Vestel olarak Türkiye'de bir ilke imza atıyor, yeni teknolojiler ile alışkanlıkları değiştirerek yepyeni bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Sektör olarak müşteri odaklı perakende çağındayız. Amacımız, hem tüketicilerin günlük yaşamını kolaylaştırmak hem de ürün deneyimini dijitalleştirerek teknoloji dünyasına katkı sağlamak.' ifadelerini kullandı.

Söz konusu iş birliği ile Türkiye'nin dijital ekosistemine de katkıda bulunacaklarını kaydeden Erdoğan, '2020 yılında dünyada internet bağlantılı cihaz sayısının 50 milyara ulaşması bekleniyor. Bu nedenle tek tuşla deterjan siparişi 'Kolay Gelsin' uygulamasını ve bir sonraki adımda 'otomatik dozaj sistemli çamaşır makineleri' projesini çok önemsiyoruz. Türkiye'deki müşterilerimize daha dijital, daha kolay bir alışveriş deneyimi sunmak için çıktığımız bu yolda P&G'ye iş birlikleri ve değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.' yorumunu yaptı.

P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu da inovasyon yaparken tüketicilerin hayatına daha çok dokunmayı ve yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirterek, 'Tüketicilerimizin ihtiyaç duydukları ile mümkün olanı bir araya getiriyor, fark yaratıyoruz. Türkiye'nin lider markalarından Vestel ile birlikte dijital sipariş butonunu Türkiye'ye getirmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kadın Çiftçilere, Şeker Bank'tan özel kampanya
Kadın Çiftçilere, Şeker Bank'tan özel kampanya
BKE Feed The Future'da Ödülü Aldı
BKE Feed The Future'da Ödülü Aldı
İBB’den üçüncü taksi ihalesi | 63 plaka satıldı
İBB’den üçüncü taksi ihalesi | 63 plaka satıldı
Emekliye Kiralık Değildir | Tepki çeken ilana ceza geldi
Emekliye Kiralık Değildir | Tepki çeken ilana ceza geldi
Son Haberler
Aksuvital Londra'dan Büyük Ödülle Döndü
Aksuvital Londra'dan Büyük Ödülle Döndü
İrem Derici'den Ahmet Hakan'a sert sözler
İrem Derici'den Ahmet Hakan'a sert sözler
Kız çocuklarına yönelik istismar korkutucu boyutta
Kız çocuklarına yönelik istismar korkutucu boyutta
Çocuğunuz dişleri kaç yaşında
Çocuğunuz dişleri kaç yaşında
Şahika Ercümen yeni rekoruna 3 dakika 21 saniyede ulaştı
Şahika Ercümen yeni rekoruna 3 dakika 21 saniyede ulaştı
Google'dan 'işlemcilerde güvenlik açığı' açıklaması
Google'dan 'işlemcilerde güvenlik açığı' açıklaması

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.