Vestel, Yerli Malı Haftası'nı çocuklarla kutladı

İSTANBUL (AA) - Mehmet Zorlu Vakfı ve Vestel, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı (Yerli Malı Haftası) çocuklar ile kutladı.Vestel'den yapılan açıklamaya göre, Zorlu PSM’deki organizasyon kapsamında 25 kişilik gruplara ayrılan...

19 Aralık 2017 Salı 13:38
Vestel, Yerli Malı Haftası'nı çocuklarla kutladı






İSTANBUL (AA) - Mehmet Zorlu Vakfı ve Vestel, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı (Yerli Malı Haftası) çocuklar ile kutladı.

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, Zorlu PSM’deki organizasyon kapsamında 25 kişilik gruplara ayrılan 100 öğrenciyle MC, rehber öğretmen ve hosteslerin kontrol ve yönlendirmeleriyle 40’ar dakika süren farklı etkinlikler yapıldı.

Etkinliklerde öğrenciler, 8 Vestel buzdolabını Stencil kalıpları ile dilediği gibi boyayarak yaratıcılıklarını sergiledi. Vestel beyaz eşya ve küçük ev aletleri ile oluşturulan mutfakta küçük şefler, EKS Mutfak Master Şefi Eyüp Kemal Sevinç ile beraber yeni yıl konseptinde kurabiyeler yaptı.

Vestel ve Yerli Malı Haftası ile ilgili broşürlerin verildiği öğrenciler, dağıtılan Vestel Venus cep telefonları ile internet üzerinden sorulara en hızlı yanıt vererek öğrenirken eğlendi.

Vestel Venus ve Desibel kulaklık ile dinlenme fırsatı bulan öğrenciler, Vestel City'den gelen mühendislerle yerli üretim, Ar-Ge ve tasarım süreçleri hakkında sohbet etti. Vestel mühendislerini soru yağmuruna tutan çocuklar, geleceğin Gururla Yerli mühendisleri olmanın sinyallerini verdi. Etkinliğe katılan öğrenciler, Gururla Yerli sertifikaları ile onurlandırıldı.

Anahtar Kelimeler:
Vestel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.