Yapı Kredi'den bayram öncesi kampanya

- Yapı Kredi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayata geçirdiği bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerini rahatlatmayı hedefliyor

20 Ağustos 2017 Pazar 09:55
Yapı Kredi'den bayram öncesi kampanya






İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayata geçirdiği bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerini rahatlatmayı hedefliyor.

Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bankanın 7-31 Ağustos 2017 tarihleri arasında geçerli olan bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası ile günde 10 lira ödeyerek toplam 10 bin lira tutarında kredi kullanılabiliyor.

Bayram tatili öncesinde nakit ihtiyacı için kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet Şubesi ya da Yapı Kredi şubelerinden kredi başvuru yapabiliyor.

Krediye ayrıca Yapı Kredi Telefon Bankacılığı, Yapı Kredi ATM'leri veya SMS yoluyla "Bireysel (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık net geliri" yazıp 4411'e mesaj atarak da başvurulabiliyor.

Yapı Kredi'de ön onaylı limiti bulunan müşteriler ise yeterli limitlerinin olması durumunda Yapı Kredi şubelerinden ya da Yapı Kredi İnternet Şubesi, Yapı Kredi Mobil ve Yapı Kredi Telefon Bankacılığı kanalları aracılığı ile krediden yararlanabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Kurban BayramıYapı Kredi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.